Két gólerős csapat találkozik a csoport második meccsén, ahol a mondhatni bravúr győzelmet arató törökök a norvégokhoz látogatnak. Egész jó oddson árulják a GG-t erre a meccsre, ilyen támadósorok mellett nem tudom kihagyni ezt az opciót.

A Calhanoglu vezette török csapat remek teljesítményt nyújtott a hollandok ellen, volt szerencsém megnézni azt a meccset teljes egészében és biztató játékot hoztak a törökök. Burak Yilmaz elemében volt, odapakolt egy mesterhármast, ráadásul a harmadik gólja a legjobbkor jött, hirtelen zárkóztak fel a hollandok 3:2-re, de egy gyönyörű szabadrúgásgóllal lezárták a meccset a törökök. Meccseikre jellemző, hogy lőnek is és kapnak is rendesen, legutolsó 5 meccsükön csak ellenünk nem lőttek gólt, azon kívül viszont rendre kettesével lövik is meg kapják is a gólokat. Addig igazából nincs gond, amíg túllövik az ellenfelet és valami hasonló forgatókönyvre számítok a norvégok ellen is.

A norvégok nem az a csapat akik rendre gólparádét rendeznek, viszont a tippem leginkább a törökökre alapozom, míg a hazaiaknál egy Haaland szintű támadó azért nagy eséllyel betalál egy ilyen védelem ellen. Őszintén szólva én esélyesebbnek tartom a vendégeket és inkább a hazai gól a veszélyes része a tippnek, de bízva a norvég fenegyerekben és a törökök védelmében úgy gondolom, hazai oldalon is csurran-cseppen valami. Igazából a zárt kapuk miatt nincs már olyan, hogy hazai pálya, ráadásul ez a mérkőzés semleges helyszínen lesz megrendezve. Mindent összevetve úgy gondolom, már az első félidőben jöhet a gólváltás, viszont a válogatott meccsek szeszélye miatt mindössze 4-es téttel ajánlom a tippem.

Norvégia - Törökország: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp