Az előző fordulóban látottak után azt kell, hogy írjam, Kamerunnak majd hogy nem mindegy, hogy mi lesz ennek a találkozónak a vége. Egy pont elég a kameruni együttesnek, a továbbjutás már megvan, maximum a csoportelsőségért küzdhetnek még. A magabiztosan vezető Kamerun sima, 3-1-es vereséget szenvedett a Zöld-foki Köztársaságtól, melynek köszönhetően felugrottak a második helyre Kamerun mögé. Az utolsó forduló előtt két pontos előnyre tettek szert az itt pályára lépő Ruandával szemben.

Ruandán csak egy győzelem segíthet, ehhez pedig minimum egy gólt kell szerezzen az együttes.

Ha ránézünk a tabellára, akkor már érthető ez a szorzó. Öt találkozón sikerült egy árva gólt szerezzen a ruandai együttes, azt is az előző fordulóban Mozambik ellen. Az egy rúgott gól mellett van még három kapott gól, jól látható, hogy a támadójáték miatt állnak ott, ahol.

Kamerun az öt találkozó alatt 3-1-1-es mérleget hozott össze, ezeken nyolc rúgott és négy kapott gól. Ruanda 1-2-2-vel áll, illetve ugye 1-3 a gólarány. Elég gyalázatosan állnak, de van esélyük még továbbjutni.

Kamerun a legutóbbi három találkozóját elveszítette, kilenc gólt kapva. Nem a legjobb előjelek egy olyan találkozón, ahol azért elég sok múlik.

Ruanda mindent egy lapra fog feltenni, ezzel tisztában vagyok. Éppen ezért úgy gondolom, hogy talán a vezetést is megszerezhetik, de győzelmet nem érhet nekik. Túl gyenge a ruandai együttes, illetve azt is kétlem, hogy egy újabb találkozót eltöketlenkednének. A tippem, hogy mindkét együttes szerez gólt.

Kamerun - Rwanda: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp