Az európai F csoport pofozógépszerepét már nem Feröer-szigetek jelenti, hanem Moldova. Hiába nevezték ki az olasz Roberto Bordint a moldáv nemzeti tizenegy élére - nem biztos, hogy az azeri bajnokság kellőképpen felkészít a nagyobb megmérettetésekre - a Neftchi Bakutól, a hétvégén Dániában a történelme egyik legnagyobb verésébe futott bele Románia keleti szomszédja, 8-0 -ás kijózanító pofonba. Ezek után kellene talpra állni, egy idegenben is masszív izraeli válogatott ellen.

Az Izraeli tizenegy az osztrák Willi Ruttensteintől várja, hogy a pótselejtezős EB -ről való lemaradás után felrázza a társaságát. Ám látni, hogy a legjobb európai válogatottakkal ez a csapat nem tudja felvenni a versenyt. Dánia könnyedén lépett át rajtuk 0-2, Skócia ellen pedig egy sovány döntetlenre futotta 1-1. A kis csapatok, szerényebb együttesek ellen van azonban keresnivalójuk, mert hátul masszívak, elől pedig Zahaviban mindig bízhatnak.

Moldova szégyenteljes 18 meccses nyeretlenségi szériában van és egy ilyen 0-8 -as kudarc alaposan helyben hagy egy társaságot. A moldávoknak egy esélyülk lehet, minél tovább gól nélkül tartani az ellenfelüket, nekik már egy X is siker ebben a helyzetben. Véleményem szerint ez a megrogyott hazai csapat most nem lesz képes a sikeres előrejátékra, céljuk és erejük maximum a kaput megőrizni a góltól lesz, de ez is erősen kérdéses az óriási pofon után. Moldova a meccseinek harmadán szerez egy-egy gólt, és azt is többnyire a kis csapatok ellen. Izraelnek kell a három pont a hazai bukdácsolások után és Zahaviék mindezt a biztos védekezésre alapozva érhetik el.

Moldova - Izrael: Moldova által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp