Magyarország egy olyan csoportba került, ahol nagy "távolságok" vannak tudásban. Három erősebb csapat Anglia, Lengyelország, Magyarország utána egy szakadás Albánia és két miniállam szerényebb képességekkel.

Magyarországnak most Andorra következik ez egy kötelező három pont, aki nem nyer itt az ne is álmodozzon továbbjutásról. Igen ám, de a hegyek között megbúvó pályán, ahol ráadásul műfű is van és a szabványok keretén belül a lehető legkisebb pálya méretet választották, rendre meggyűlik az erősebb kvalitású csapatok dolga is.

Erről pont mi mesélhetnénk, ki ne emlékezne a négy évvel ezelőtti blamázsra, ami teljesen lehűtötte az Eb eufória még megmaradó hullámait is. 1-0 -ra kaptunk ki, egy lelketlen, semmi tüzet nem mutató nemzeti tizenegy futott akkor ki a pályára.

most más a helyzet megélve a Leekens szenvedést is, rátaláltunk a megfleelő edzőre Rossi személéyben, aki mellett alázatos játék mellett, az önbizalom is visszacsepegett a játékosokba, ennek köszönhető az elmúlt évek sikere és az újabb Eb részvétel is.

A lengyelek elleni 3-3 után hangoztatta is Rossi, hogy a földön kell maradnunk, ezzel kicsit levéve a fiúkról a terhet. San marino ellen sikerült a kötelező, bár nem sziporkázó játékkal. Egy fokkal erősebb andorrai cspat jön, mely Albánia ellen is megmutatta, hogy vért kell izzadni a három pontért.

Én ma is erre számítok. Orbán és Sallai hazautazása után még nehezebb lesz, de ez a társaság tart ott, hogy egy vagy két gólt rúgva megoldja a feladatot.

Sziporkázó játék szinte biztos nem lesz, az egy vagy két magyar gól pedig jó választás erre a tétmérkőzésre. Tippem: 0-1 vagy 0-2

Andorra - Magyarország: Magyarország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp