A Wycombe inkább a kispadon volt üde színfoltja az idei pontvadászatnak, a bőrkabátos edző és a mellette tornyosuló Akinfenwa miatt. A pályán nem sok maradandót alkottak, a legkevesebb gólt lőtték és messze a legtöbbet kapták. A labda nem nagyon volt náluk, mindenhol bekkelésre voltak ítélve és bikázták előre a labdát a nagydarab csatárok felé, igazi megyei rúgd előre fuss utána focit játszva. Eközben hátul mindig gondban voltak, a védőik lábon és fejben is jóval lassabbak, mint amit a Championship megkövetel, így minden csapat kialakított ellenük több nagy helyzetet is, az eredmény attól függött, hogy tudták ezeket kihasználni.

A Blackburn elöl-hátul gólképes csapat, lendületes támadások és sokszor naiv védekezés jellemzi őket és nem nagyon tudnak kiállni a legjobb összeállításukban, mert mindig jön egy kellemetlen sérülés.

Matematikailag még bármi lehet, de reálisan szemlélve a tabellát, azt mondhatjuk, hogy igazi tétje nincs ennek a meccsnek, mindkét csapat a becsületéért játszik. A hazaiak 11 pontra vannak a bennmaradást jelentő helyektől, szinte az összes meccsüket meg kellene nyerniük, hogy esélyük legyen, miközben eddig 38 meccs alatt tudtak nyerni hatszor. A vendégek közelebb vannak a kieséshez, mint a playoffhoz, de igazi veszélyben nincsenek.

Fordított pályaválasztás mellett a Wycombe 5-öt kapott, ami nem csoda, a gyors és technikás Blackburn játékosok könnyen hintába ültetik a darabosabb, hibára hajlamos védőiket. A Blackburn a február-márciusi időszakban pocsékul játszott, összesen 1 győzelmet tudott összeszedni, ami nem vet túl jó fényt az edzői stábra sem. Most volt két hét, hogy összekapják magukat, Bradley Dack kivételével minden fontos ember felépült, így ritkán látható erős csapattal állhatnak neki a hajrának. Játéktudásban ők a jobbak és most a körülmények is kedvezőek, pihenten és teljes csapattal tudnak kiállni, úgy gondolom Tony Mowbray edző csak a győzelemmel lenne elégedett a liga leggyengébb csapata ellen. Véleményem szerint most kiszakad a gólzsák a vendégeknél, így a hendikepes siker is játszható, ami igencsak jól mutat 3,3-as oddson.

Wycombe Wanderers - Blackburn Rovers: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp