20. életévében az első Masters elődöntőjén játszó olasz és a rutinos spanyol róka találkozóján nem számítok sima meccsre, egész jó határon kapunk egy olyan overt, ami két szett alatt is simán zöldülhet.

Nagyot megy Bautista és mondhatni meglepetésre van az elődöntőben, viszont ahogy az Isner elleni meccs előtt is leírtam, a kemény pálya az ő felségterülete nemzetisége ellenére. Nem voltak könnyű ellenfelei, Struff kemény pályán bárki életét megnehezítheti, aztán Isnerrel is toltak egy komoly 3 szettest, majd jött Medvedev, ahol mindenki az orosz sikerét várta. Nem láttam ugyan a meccset, de a számok alapján nagyon sima Bautista győzelemnek tűnt ez még úgy is, hogy adogatások terén bőven az orosz volt fölényben elvileg...

Sinner a jövő nagy reménysége és kezdi beteljesíteni a hozzá fűzött reményeket, első Masters elődöntőjében jár, ahol egyáltalán nem esélytelen. Neki azért könnyebb ellenfelei és meccsei voltak idáig, viszont a kazah Kyrgios ellen hatalmas meccset toltak és látszott, mennyire tehetséges az olasz. Eddigi tornái során hajlamos volt azért a végére elfáradni, ami akár most is tényező lehet.

Kétszer találkoztak eddig egymással és mindkét alkalommal Sinner nyert. Kb. két hete Dubaiban is összefutottak, ott simán jött a 3 szett egy nagyon szoros meccsen. Azért Bautistát sem kell félteni játéktudás terén, a rutin pedig egyértelműen az ő oldalán van. Jelenleg közel hasonló szinten vannak és Sinner hajlamos belefutni 3 szettes meccsekbe ahol komolyabb ellenféllel találja szemben magát. Szoros, döntő szettes meccsre számítok, ahol simán lejön a 22-es határ.

Bautista-Agut, Roberto - Sinner, Jannik: Játékok száma - Felett/alatt tipp