A női tenisz mindig veszélyes terep, így most sem egy 10/10es tippet próbálok lehozni, hanem az oddsot játszom meg. Tipikusan az a meccs, ahol azt mondom, hogy fordított szorzókkal az ellenfelet játszanám... Ha Barty lenne 2.60, akkor ő lenne value bet... Így azonban Andreescu sikerében látom az értéket.

Andreescu egy hihetetlenül tehetséges teniszező, aki előtt szép jövő áll, hiszen mindössze 20 esztendős. Talán már most sokkal komolyabb eredményeket tudna felmutatni, ha nem hátráltatnák sérülések.

No persze nem olyan egyszerű eset a kanadai színekben versenyző hölgy (ahogy ez sokukról elmondható), elég labilis idegileg, de ezt egyre többször le tudja vetkőzni... vagy inkább úgy mondom, egyre többször vissza tudja billenteni magát a helyes útra egy-egy olyan szitu után, amikor elgurul a gyógyszere...

Az oddsok alapján egyébként azért ekkora favorit Barty, mert jóval kevesebb időt töltött eddig Miamiban a pályán, mint Andreescu, ami valóban tényező lehet, ám úgy gondolom, kellően az év elején vagyunk még ahhoz, hogy ne ezen múljon. Na meg nem fél napjuk volt a meccs előtt pihenni...

Andreescu jól érzi magát az államokban, nem is kell jobb példát mondani erre, mint azt, hogy 2019-ben,még mindössze 18 évesen, Grand Slam-et nyert ezen a kontinensen... A US Open szintén keménypályás torna, így igazából minden szinten komfortosan érezheti magát Bianca... Ezen a szorzón pedig én nem tudom kihagyni, egy egységet nekem mindenképpen megéri itt a favorit veretése, vagyis a kanadai lány újabb komoly trófeája.

Barty, Ashleigh - Andreescu, Bianca Vanessa: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp