A hónap negyedik napján már ingert éreztem pár karakter bepötyögésére, viszont ez a vasárnap azért nem bővelkedik jó, vagy jól elemezhető tippekben. Volt 10-15 ilyen vagy jó lesz vagy se tippem, aztán átfutva azokat végül úgy döntöttem, hogy ilyen 'félig-meddig' tippel csak nem indítok. Aztán futottam bele ebbe a Puskás Akadémia - Mezőkövesd meccsbe, amely egyébként fullra nem érdekel. Viszont kis hazánk bajnokságának azért két komoly csapata, és bizony KL-ért menő párharc ez.

A Puskás Akadémia jelenleg Konferencia Liga selejtezős lesz, jelentsen bármit. Szóval megy az európai porondra. A Mezőkövesd sem áll távol ettől, sőt igazából a Puskásra is veszélyes lehet még, ha ma nyer. Szóval a remi a hazai csapatnak jó, vagy jobb, mert az FTC-t már nem lehet befogni, ellenben a dobogóhoz egy pont is jól jön.

Alapvetően stabil csapatokról van szó, nehéz gólt lőni nekik. A Puskás otthon 13 meccsen 13 kapott góllal áll, szóval nehéz dolga lesz a 'kövesdnek. Már csak a múlt miatt is, mert ez a két csapat képtelen overt játszani. Utolsó 10 meccsüket átkaparva egy olyat sem találunk, ahol minimum 3 gól született. Utolsó három meccsükből két meccsen 1 gól esett, és volt egy 0-0-ás remi. Ha már remi, a 'kövesd utolsó 5 idegenbeli meccse döntetlennel ért véget, ebből az öt meccsből 3, azaz három ért véget 0-0-lal.

Most volt idejük a csapatoknak, játékosoknak és stábnak egyaránt felkészülni a másikból, és bizony mindkét oldal a tuti pontra fog rámenni. Az nem lehet véletlen, hogy 10 tétmeccs óta rendre undereznek. Egy-két meccsen lehet véletlen, de zsinórban 10, az már széria, méghozzá komoly. Én még a standardnak számító under 2.5-öt is biztosítom egy picit ezzel a 3 alatt AH opcióval, tényleg meglepne a góleső.

Puskás Akadémia - Mezőkövesd: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp