A Fenerbahche rendkívül gyengén kezdte a szezont, ám Bulut ráncbaszedte a társaságot és felkapaszkodtak az isztambuliak a bajnoki címért harcoló Besiktas és Galatasaray mellé. Szalai Ádám érkezése pont jókor jött és ekkor még egy lapáttal rátudtak tenni. Igen ám , de március elején újabb hullámvölgy érkezett el, képesek voltak otthon előnyből az akkor utolsó Genclerbirligitől vereséget szenvedni, a Besiktas elleni városi idegenbeli rangadón pedig csak a pontszerzés sikeredett. Így búcsút intettek Bulutnak, az utolsó esélyek következnek, hogy a bajnoki címért való versenyben ne szakadjanak le végleg.

A sportigazgatói posztból a nemrég játékosként is szereplő Emre Belözoglu irányítja majd Szalaiékat. Ő már nem engedheti meg az újabb aktuális ligautolsó a Denizlispor elleni botlást.

A Denizlispor a ligában a leggyengébb idegenbeli mutatóval rendelkezik és messze a legtöbb bekapott gól tudhatja magáénak, 33 -t 14 összecsapás alatt. A formájuk egyre rosszabb, nem véletlen csúztak a táblázat legaljára, Utolsó öt otthontól távoli bajnokijukon öt vereség rendre több góllal, csak a Trabzospornak esett rajtuk meg a szíva (0-1), de a Fener egyik nagy riválisa a Galatasaray januárban 6-1 -re mosott padlót a zöld-feketékkel.

Új edző jól seper szokták mondani, Emre új lendületet adhat az Özilt most nélkülözni kényszerülő sárga kanáriknak, ráadásul ő tényleg tud a játékosok fejével gondolkozni. A Denizlinél nem látni mi hozhatja ki a gödörből a csapatot, ők inkább az osztályváltásra készülhetnek, a Fenerbahche meg gálázhat és újra lendületbe jöhet a bajnoki hajrára, az ellenfél adott, már csak a rúgott gólok száma kérdéses hazai részről.

Fenerbahçe - Denizlispor: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp