Nincs kérdés!

Illetve egy kérdés van Clayton győzelmével kapcsolatban, méghozzá az, hogy hány ezret tegyek erre a mélynövésű, kissé köpcös wales-i srácra, aki a forma alapján szerintem a világ legjobbjai között minimum dobogós. Clayton kegyetlenül hasít, ahol indul, ott rendre jól szerepel, PC állomásokon, ahol azért nyerni kell pár meccset a fináléig rendre odaér a döntőbe, tényleg elképesztő az, amilyen formát mutat, és láttuk tegnap hogy a kéziféket nem rántotta be. Wright ellen űrdarts-ot láttunk, mondjuk Wrighttól is, aki meg nem volt képes rontani duplára. Clayton 105 fölötti átlaggal nem tudott nyerni, Wright pedig úgy, hogy 6/6 sikeres duplája volt. Kegyetlen darts-ot toltak, mi halandók (vagy legalábbis én) már totál boldog vagyok, ha egy meccsen 60-as átlag felett dobok, ezek meg tényleg nem emberek.

Na, azért Duzza picit mégis az, mert szegény angolra rájár a rúd. Mióta megkapta ezt a fránya vírust, azóta keresi önmagát és játékát. Negatív értelemben meglepetésekre, sajnos Durrant nincs most azon a szinten, ahol korábban. Azt nem lehet mondani, hogy rosszul játszik, de azért az elit szintjén talán mégis. Tegnap, ha jól emlékszem a nyitó legében 5-ször tévesztett szektort. Ez mondjuk nálam sokszor előfordul, hogy egy legben 5-ször rontok szektort, viszont ezek a srácok 12-16 nyilas legeket dobnak, azért mondjuk egy átlag 15 eldobott nyílból 5-öt rontani sima szektort illetően, az kegyetlen kuka leg az ő szintjükön.

Persze minden meccs más, de Durrant hónapok óta maga alatt van, Clayton meg szárnyal. Nem mondom, hogy ez az év tippje, még csak azt sem, hogy value, de a közelmúlt és jelen alapján ennek a tippnek 'zöldülnie kell'.

Clayton, Jonny - Durrant, G: Meccs esélyek - Mérkőzés tipp