Az odavágóra is ezt húztam, és milyen jól tettem :D. Utólag persze könnyű okosnak lenni, de látva a meccset, azért hozta a amit vártam, sőt annál sokkal többet. Főleg, ami a Bayernt illeti, mert a PSG azon kívül, hogy három kontrából lőtt két gólt, leginkább védekezett. Azt is jól csinálta, egész addig, amíg Marquinhos meg nem sérült, és cserére nem kényszerült. Amíg ő pályán volt, esélytelen volt a Bayern beadásoknál, aztán gólt lőtt, lement, majd a Bayern kettőt is fejelt. Ki tudja, ha Marquinhos végig a pályán marad, mi a vége...

A München kegyetlenül jó focit tolt, aki nem látta a találkozót, csak a végeredményt nézi, az biztos más meccset képzel maga elé. Olyan volt a meccs, mint amikor egy nagy csapat, amelynek kedve is van játszani, egy hazai kupameccsen beszorítja a negyed osztályú ellenfelét, aztán percenként lő kapura. Sané és Komen úgy szivatta a párizsi szélső védőket, hogy öröm volt nézni. Ennyire direkt futballt látni a jelenben, hát tényleg szökőévente lehet. Helyzetek, gólok, és gólra törő játék, nem unalmas szipi-szopi a semleges területen. Igazi FUTBALL volt, és mivel a Bayern gólhátrányban van, ráadásul a PSG három gólt rámolt be Münchenben, így a bajor együttesnek vagy kettővel kell nyerni a továbbjutáshoz, vagy elég eggyel is, de oda nagy gólzápor kell, 2-3-nál meg ugye extra 30 perc.

Ez a PSG egyébként nagy túlélő, már a továbbjutása a csoportból is nagyon vékonyka volt. Aztán ha visszaemlékszünk, hogy milyen nyomás alá helyezte időnként a Barca a Párizst, ott is nyelhette volna a gólokat, csak ahogy ott Messiéknek, úgy most Mülleréknek sem volt szerencséjük.

Ki tudja, mi lesz Marquinhos-szal? A koronások sem igen játszhatnak még, di Maria sem igazán volt fajsúlyos, ez az Mbappé srác meg a Neymar pedig tényleg egy-két villanással is képes meccseket eldönteni. De nem nagyon kell ide semmi indok, a Bayern kegyetlenül direkt focit játszott, és erre képes lesz Párizsban is. Ráadásul ott már Davies-szel kezd majd Flick, ebben biztos vagyok. Vagy a Bayern-nyomás érik majd góllá/gólokká, vagy Mbappé ver egyet/kettőt kontrából, vagy mindkettő, de hogy nem lesz gól félidőig, az szerintem képtelenség.

Paris SG - Bayern München: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp