A hazai csapatot hozták ki esélyesebbnek a bukik, de egy forintot nem tennék a győzelmükre, ez a tipp is azért X2 mert jól állok a havi guruban így nem vadászom mindenáron a nagyobb oddsot.

Parkerék az elmúlt két meccsen iszonyatosan lábon lőtték magukat, a Leeds elleni adok-kapokban benne volt az ő sikerük, de Lookman ziccert hibázott majd a kontrából bevágta a győztes gólt a Bielsa csapat. A Grealish nélküli Villa ellen vezettek, majd a hajrában percek alatt kaptak három gólt az addig teljesen impotens hazaiak ellen. Ezek voltak a nyerhető meccsek, itt kellett volna kikászálódni a kieső zónából, mert a többi találkozó ezeknél nehezebb lesz. Ezeken a meccseken a védelem is gyengébb volt, mint előtte átlagban, amit az impotens csatársor után már nem bír el a csapat. A legnagyobb kérdés velük kapcsolatban ezen a meccsen, a hogyan lőnek gólt? A szezonban eddig a támadójátékuk Lookman játékától függött, ha neki jó napja volt, akkor veszélyesebbek voltak (persze gólgála akkor sem volt, mert csatáruk nincs), ha nem, akkor impotensek. Most Lookman hetek óta ténfereg a pályán, egy cselt nem tud megcsinálni és ezt mintha a társak is észrevették volna, a Villa ellen volt 3-4 olyan eset, amikor Loftus-Cheek nem adta le a labdát neki jó helyzetben, hanem inkább rávitte három emberre. Ráadásul meg is sérült a fiatal angol, így a játéka is kérdéses ma, de mindegy is, mert labdatemető jelenleg. Cavailero nem PL szint, Decordova-Reid szintén teljesen szürke már hetek, hónapok óta és ezzel el is fogytak a veszélyes embereik. Mitrovic mintha kezdene éledezni, de egyedül kevés lesz Coady és társai ellen.

Félreértés ne essék, ez a Wolves jelenleg nem jó csapat, abszolút nincs jelenlétük a 16-oson belül, viszont a match-up nekik kedvez. Hátul igyekeznek a legszorosabban védekezni, nem kockáztatnak, elöl pedig arra építenek, hogy a két villámgyors szélső, Traore és Neto megveri az embereit. A PL legjobb védőiből is bolondot csinálnak, itt is megverik majd a Tete-Aina/Robinson párost jó párszor. Ráadásul Podence felépülésével megjött a harmadik gyors emberük is. Az idő az ő malmukra hajtja a vizet, a hazaiaknak menniük kell előre mert egy ponttal nem sokat érnek jelenleg, így ezek a villám emberek kedvükre szétszedhetik a hátsó sorukat. Hogy ki lövi majd a gólokat a farkasoknál az kérdéses (ha sehogy nem megy, pontrúgásból azért elég veszélyesek), de kisebb kérdés, minthogy a hazaiaknál ki fogja, ahol a támadójáték 1-2 ember egyéni villanására épít, akik jelenleg formán kívül vannak és a védelem is összeesett az elmúlt hetekben. Nálam ez vendég siker, de az X2-ből főleg nem megy ki.

Fulham - Wolverhampton Wanderers: Dupla esély - Dupla esély tipp