Nem nagyon szoktam underre fogadni, úgy 100 over/under tippből 4-5 megy underre, a maradék over. Ha egy meccsen nem érzek overt, inkább hagyom. Viszont vannak csapatok, melyeket ha meglátok a kínálatban, egyből ding-ding-ding-ding szólal meg egy hang a fejemben, és mondja: UNDER!

Ilyen csapat a portugál női válogatott, "mindég, minden körülmények között" képes undert játszani, magyarul kevés gólos meccset. A line a standard 2,5-ös.

Gondolhatnánk, hogy a luzitán csajok latinos focit tolnak, gólokat lőnek, gólokat kapnak, de ez nincs így. Megfelelően labdaügyes játékosok, ugyanakkor kapura nagyon ritkán veszélyesek. Általában a túlélésre játszanak, és mivel ez egy igen fontos meccs (EB-pótselejtező, play off kör, nevezzük bárhogy), itt bizony ez nagyon komoly téttel bíró találkozó. A portugál női együttesre jellemző, hogy barátságos meccsen is ikszre játszik, hát még most.

Az orosz csapat hasonlít a portugálra, szervezett együttes, alapvetően labdaügyes játékosok, taktikai utasításokat ők is maximálisan betartják, ami egyébként jellemző a klubcsapatokra is, épp emiatt az orosz női bajnokik nagyjából nézhetetlenek. Két szervezett együttes, két annyira jól megkomponált védekezés találkozik, hogy egyértelmű tippnek tetszik az under.

Női szinten nemzetközi elismerésnek örvendő klasszisa egyik csapatnak sincs, ha úgy tetszik, két szürke együttes az európai mezőny közepéből. A közelmúltból nincs meccsük egymás ellen, kétszer találkoztak Algarve Kupán, 2016-ban és 2017-ben, mindkét meccsen 1-1 gól született. Az Algarve Kupa a csajoknál egy komoly tavaszi felkészülési torna, ami felkészülést szolgál, de komolyan szokták venni.

Lényeg a lényeg, nagyon kevés lövést, nagyon kevés helyzetet várok, és még kevesebb gólt. Ráadásul oda-visszavágós párharc, nem hiszem, hogy itt sokat kockáztatna a két együttes.

Portugália (n) - Oroszország (n): Gólok száma - Felett/alatt tipp