Gondolkodtam sok tipp között, Barca győzelem sima háromesélybe, DNB-s Barca siker, és a 'legtutibb' tippem, az ikszkettő, végül utóbbi mellett döntöttem. Az indokok között van, hogy a Barcelona most eléggé egyben van, legalábbis úgy tűnik innen. Megvolt az elnökválasztás, Koeman megszokta a csapatot és a játékosok Koemant, a játékosok között pedig egység van, legalábbis a pályán, mert örülnek egymás góljainak, Messi és Dembélé kapcsolota működik, rendesen keresik egymást, Grizi is be-betalál, Pedri oktat, szóval egyben van a Barca. De Jong megél hátul is, így van mélységi irányító is, tehát korrekt kis taktika, felállás, dest és Alba szétfutja a széleket, minden irányban szét tudja húzni a játékot a katalán együttes.

Aztán itt a mentális és fizikális pihentség, mint faktor, hisz a Real Madrid a Liverpool elleni párharc kellős közepén van, ez mindenképp kivehet a Madridból.

Aztán az is tény, hogy Ramos és Varane különböző okok miatt kidőlt, ráadásul nincs Carvajal még mindig, így azért a Madrid 4 kezdő védőjéből három esett ki, egyedül Mendy maradt állva. Ha ez nem elég a Barcának, akkor mi?

Egyébként az iksz kettő mellett érv még, hogy a döntetlen annyira nem jó a Barcának, hisz az egymás elleni meccsüket a Real megnyerte 3-1-re. TEhát a szezon végén, ha azonos pontszámmal állnak ketten, akkor a H2H rangsorol, szóval jó lenne a katalán csapatnak valamit ma mutatni, nyerni legalább kettővel, mert gólkülönbségben a Madrid már nem hozná be a Barcát.

Valamiért azt érzem, hogy a Barca most jobban egyben van, függetlenül a BL-kieséstől. A Real ha nyer is, ilyen szűkösen teszi, épphogy, kicentizve, picit törékenyebb most. De ez csak egyéni vélemény, lehet ezzel vitatkozni. Meg ugye Pique visszatér (fene se tudja,e z előny vagy hátrány lesz), a Madridnál meg azért csak hiányzik a vezér, Sergio, és azért nélküle elég ramaty a MAdrid mérlege. Nálam X2

Real Madrid - FC Barcelona: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp