A möchengladbachnál az év elején kiteregették, hogy Rose edző a nyártól a Dortmundot gardírozza, nos ez nem volt jó ötlet, azután egyből lejtmenetbe kezdett a csapat. Előtte a Bayernt és a Dortmundot is elkapták, ám ezen balszerencsés megnyilatkozás után, zsinórban vesztették a tétmeccseket, február elejétől március 20 -ig volt egy kilencmeccses vesztő sorozatok, ahol a megszerezhető 27 pontból egyet gyűjtöttek!!! Ezt a sokkot törte meg a Schalke és a Freiburg elleni diadal és úgy néz ki az együttes is helyére rázódott, elfogadta, hogy trénere máshol folytatatja. Kell is a jó forma, hiszen a megtáltosodott Eintracht Frankfurt látogat a Borussia Parkba.

A Hütter legénység csónakját az elképesztő góltermelésbe fogott portugál André Silva kormányozza, aki 26 bajnokin 23 találatnál jár.

A Frankfurt rendre gólkavalkádokba fog a Bundesligaban, ráadásul az újra jó formájával "ringbe" visszakerülő Gladbach ellen is góldús összecsapásokat vívtak a közelmúltban (FRA-MGL 3-3, FRA - MGL 1-3-, MGL - FRA 4-2).

A Frankfurt ráadásul egy olyan sorozatot is tart, ami kuriózum, 67 tétmeccs óta mindig esik gól a második félidőben a találkozóikon. Nos ennek megszakításától most sem kell tartani. Az Eintracht nagyon hajt a BL indulás kivívásáért, míg a Gladbach most tért vissza a helyes útra, ami megint a találtok hozza a zöld-feketéknél. Minden adott a szokásos sok gólos dömpinghez, a jó formában lévő támadó játékosok sem hiányoznak majd, a fiúk nem állnak meg 1-2 rúgott gólnál. Tippem egy 4-5 gólos ismételt őrület, ahol André Silva megint gyarapítja a góljai számát.

Borussia Mönchengladbach - Eintracht Frankfurt: Gólok száma - Felett/alatt tipp