A tavalyelőtti Ligue 2 -be való feljutás után újra a National One -ban találta magát a Le Mans, amely a "liftezés" után a bajnoki hajrában újra megpróbálja elérni a feljutást érő helyeket.

Didier Ollé-Nicolle együttese megnyitotta a hajrát, utolsó két fellépésén hat pontot gyűjtött, így felrárkózott és már vesztett pontok tekintetében egy pontra került az osztályozós helyen levő Villefranchetól.

A mai napon az egyik elhalasztott bajnokijukat pótolják a Créteillel szemben. A világoskék mezesek iszonyat leszállóágban vannak, egy kilenc bajnokis nyeretlenségi széria mellett, már 18 meccs óta rendre kapnak gólt, védekezésben mindig becsúszik egy-egy hiba, és mivel elől a csatárok is gyengélkednek, a második legkevesebb találatot jegyzik, számszerint 27 -t a Bourg-en-Bressen mögött, így nehéz átlendíteni a csapatot a holt ponton.

Egy nagy célokért a Ligue 2 -be jutásért harcoló lendületben lévő hazai együttes fogadja a kiesés szele által alaposan meglegyintett Créteilt, de úgy néz ki ebben a vendég együttesben nincs több. Pláne idegenben nem megy Emmanuel Da Costaéknak, akik a Nationa League leggyengébb otthontól távoli mutatóját mutatják fel. Egy szerény győzelem mellett, hat remi és nyolc vereség, erősen negatív 9-23 -as gólaránnyal.

Látva a tendenciákat és a nagyon hosszú negatív eredménysorát a Créteilnek szerintem nem Le Mansban a győzelemre kihegyezett hazaiak ellen sem szakad meg a rossz sorozata a " Créteil-i Luzitánoknak". Ez a pótlás meccs lehetőséget ad még a Le Mansnak, hogy valóra váltsák álmaikat és ehhez ma meg kell szerzni az értékes hazai sikert.

Le Mans - Créteil: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp