Ma este kiderül melyik csapat csatlakozik a Manchester City mellé a Bajnokok Ligája fináléjába. A két csapat első meccse eléggé unalmas meccset hozott aminél mindenképpen jobb találkozóra számítok, ám a gólok nem biztos hogy nagyobb számban fognak érkezni. Az első 90 perc ugye 1:1-el zárult. A Chelsea kezdte jobban a meccset, vezetni is tudtak Pulisic korai góljával viszont a Real Madrid szinte egyetlen gólfelelőse Karim Benzema a szinte egyetlen madridi lehetőséget gólra váltva egalizált, így az angolok vannak egy hangyányit előnyösebb helyzetben a londoni visszavágó előtt. Viszont mivel Zidanék csupán egy gólra vannak papíron a döntőtől így nem hiszem hogy egymás torkának ugranának a csapatok, sokkal inkább egy óvatos kezdés és kivárás lehet a kulcs a meccsen, hozzáteszem ez azoknak akik egy jó meccset várnak nem jön jól. Az izgalmakat inkább a második játékrészre várom.

A Chelsea nagyon jól megszervezett védelmén alig lehet réseket találni, Mendy rengeteg clean shettet hozott már a szezonban, a Premier Leagueben például 16db-nál jár. Így a Real arra nem alapozhat hogy majd 3 gól körül lőnek mert az nem reális, főleg hogy Benzeman kívül más nem nagyon képes betalálni mostanában. Na meg ott a Real védelme ami nagyon foghíjas lehet miután Varane is kidőlt (Nacho, Militao, Ramos, Mendy) hiába térhet vissza Sergio Ramos, így nem lenne életbiztosítás fejjel a falnak rohanni mikor a Havertz, Pulisic és Mount trió rohamoz hazai oldalon.

Az első félidőben gól nélküli remit várok, aki izgalmakra vágyik elég ha 10-kor leül a TV elé. (persze ez nem komoly) :)

Chelsea - Real Madrid: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp