Olyan erőltetett menetben van az MU, hogy nem egyszerű okosat mondani a meccseikre, főleg, hogy kedden a Leicester, csütörtökön a Liverpool jön az Old Traffordra. Ha nem lenne a vörösök elleni meccs, akkor a papírformára tippelnék, MU győzelem és mindkét csapat lő gólt közel 5-ös szorzóért, ezzel ritkán lehet hibázni a meccseiken. Viszont, így lehet olyan keveredés vagy pihentetés a csapatban, hogy a győzelmüket kiveszem az egyenletből.

Ami biztosnak tűnik, hogy mindkét csapat védelmének feje, a két tapasztalt középhátvéd Maguire és Evans is kihagyja meccset, így sebezhetőbbek lehetnek a hátsó sorok. Lindelöf önmaga is életveszély, Bailly párjaként pedig szinte nem is játszott, őket rotálta a norvég edző. Gyanítom, hogy biztosítéknak Matic most kezdeni fog, de sebességben azért messze már a fénykorától és akkor sem volt gyorsvonat.

A vendégeknél a három középhátvédes felállás elég csúnyán bukott Evans nélkül a Newcastle ellen, nem lepődnék meg ha visszaállnának négy védőre, ahhoz megvannak az embereik.

Ami erősíti a tippet, az a fentebb leírtak és az, hogy a hazaiaknál szinte minden támadó formába lendült, a vendégeknél pedig Iheanacho remekel mostanában. Ami gyengíti az Vardy és Maddison pocsék teljesítménye hetek óta valamint a hazaiaknál a cseresor minősége, James gondolom most kap játék perceket, de általában fejvesztve rohangál és mindig rossz megoldást választ, míg a holland csodaigazolás teljesen önbizalom nélkül játszik.

Vannak itt kérdőjelek bőven, de úgy gondolom a zseniális Tielemans és az említett nigériai csatár remek formája egy gólt hozhat a Lindelof-Bailly páros ellen, míg a hazaiaknál, ha nem is kezdenek a nehézbombázók, egy fél órát biztos kapnak, ha ég a ház, ami elég lehet arra, hogy ők is betaláljanak.

Manchester United - Leicester City: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp