Elég kiegyenlített szorzókat hoztak ki a bukik az over/underre, ami kicsit meglepett, mert ezek a csapatok azért nem brillíroznak. Persze a Crystal Palace időnként kap egy rahedli gólt, ha nem úgy alakul a meccs és ki kell nyílniuk, de ahhoz a hazaiknak kellene egy stabil támadójáték, ami nincs.

A Soton kerete nagyon vékony, elöl pedig kifejezetten, főleg, hogy idén Ings ismét a sérülékeny arcát mutatta, nem a tavalyi klasszist. Most benne van a pakliban, hogy visszatér, de a kihagyás utáni első meccsek nem szoktak túl jól sikerülni neki. Rajta kívül a többiekben nincs meg az igazi gólveszély, nem hiába sikerült ilyen gyengén a szezonjuk.

Hodgson papa jó szokásához mérten itt sem fogja feladni az elveit, a Palace védekezni és kontrázni fog. Nem is nagyon kellene mást csinálnia, mert a Soton a rendezetlen védelem ellen hatékony, ha nincs területük, akkor nagyon szenvednek. Elöl mostanában Benteke megtalálta a góllövő cipőjét, de Vestergaard és Bednarek között azért nem gondolnám, hogy ficánkolna. Eze és Zaha is szeret balról indulni, ott Walker-Peters stabil lábakon áll, így ott ők is kevésbé érvényesülnek.

Hétfő este biztossá vált, hogy kiesik a Fulham is, így itt aztán egyik csapatnak sincs tét, csak a tisztes helytállás. Az utóbbi hetekben mindkét csapat szenvedett, az erősségeik eléggé kioltják egymást, a hazaiak sztárja fizikálisan nincs a topon és a két edző mind a négy csatája under lett eddig. Ebben a párosításban mindkétszer 1-1-et játszottak, ha pontos végeredményre kellene tippelnem, akkor most is ezt húznám be, elég underes X szagú meccs ez.

Southampton - Crystal Palace: Gólok száma - Felett/alatt tipp