Érdekes módon reagálnak a fogadóirodák a KRC Genk kiváló formájára, mert mindenáron veretni akarják Őket ellenféltől függetlenül. Most csalinak(?) az RSC Anderlecht oldalára próbálják billenteni az esélyeket az odds mozgásaikkal, de én töretlenül hiszek a genki srácokban és egy lebiztosított tippel továbbra is kitartok mellettük. A Play Off előtti szinte behozhatatlannak tűnő 10 pontos hátrányukból 5-öt már ledolgoztak az elkényelmesedő Club Brugge-val szemben. Még pontosan négy lehetőség vár rájuk, hogy a maradék 5 pontot is ledolgozzák és érzésem szerint addig érdemes rájuk fogadni, amíg erre reális esélyük lehet.

A következő ellenfele John van den Brom gárdájának ebben a hadjáratban az az RSC Anderlecht lesz, akik legyünk őszinték semmi olyat nem nyújtottak eddig a rájátszás során, ami miatt tartaniuk kellene tőlük a hazaiaknak. Nem akarom ismételgetni előző írásom tartalmát, hogy a Paul Onuacu-Theo Bongonda-Junya Ito hármas milyen szuperül funkcionál, de szó nélkül sem mehetünk el mellette, mert tényleg harmonikus az összhang ennél a triónál, melyből leginkább a csapatuk profitál. Van még egy említésre dolog a genkiekkel kapcsolatban, ami avatott szem számára feltűnhet, mégpedig az, hogy végig bírják mind mentálisan, mind fizikálisan a 90 perceket. Nem véletlen, hogy a Play Off meccseiket eddig a második félidőben döntötték a maguk javára.

Vendégeiknél eddig ez a veszély nem áll fenn, mert eddig nem sikerült egyetlen meccsüket sem a maguk javára fordítaniuk a Play Off során. Úgy látszik a mostani játékosok nem sokat örököltek edzőjük, Vincent Kompany mentalitásából. Két 2:2-es döntetlennel érkeznek Luminus Arena gyepszőnyegére, de az előrehaladásukhoz több kellene ezeknél az 1 pontoknál. Az oddsmozgások ellenére én azt mondom, nem ez a meccs lesz az, ahol megindulnak felfelé.

Ha a listavezető ellen sikerült egy sima 3:0-val lehoznia a meccsét a Genknek, akkor ez miért ne sikerülne, egy szerintem gyengébb csapat ellen is.

KRC Genk - Anderlecht: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp