A Szovjetúnió szétbomlása után az egész orosz futball új rendszerbe került. Megújították a bajnokságokat, és így volt ez az orosz kupával is. Az 1992 -es újraindulástól számítva a Lokomotív Moszkva gyűjtötte be a legtöbb megszerzett kupát, számszerint nyolcat, ezzel csúcstartó és a hatékonyságra sem panaszkodhatnak a vasutasok, hiszen kilenc döntőbe jutásból csupán egyet a 98 -ast bukták el a Szpartakkal szemben egy 86. percben kapott Tikhonov góllal. A piros-zöldek pedig nem csak a múltból táplálkoznak. 2015-ben, 2017 -be és 2019 -ben is elhódították a trófeát, a matematikusok most egyből rávágják, páratlan év csakis Lokomotív siker születhet.

Az ellenfél sem a legkeményebb fajtából való, bár tudjuk egy kupadöntő teljesen más hangulatú. A Krilya Sovietov Szamara Igor Osinkin vezetésével a nyolcaddöntőtől még gólt sem kapott, igaz jóval könnyebb útja volt, ráadásul a negyeddöntőt és az elődöntőt egyaránt hazai pályán vívhatta meg. A volt vidi edző marko Nikolic vezetzte fővárosi Lokomotiv egy fordulóval a bajnokság vége előtt nagyon úgy néz ki a bronz érmet szerzi meg az idény során a BL -t is megjáró alakulatával, most itt az alkalom, hogy egy trófeával fényesebbé tegyék azért az idényt.

Semleges pályán Nizhny Novgorodban lép pályára a második osztály éllovasa ellen a Lokomotív, amely nem néz könnyű feladat elé, de azért lássuk be az FNL és Premijer Liga között nagy különbség van. Egy a BL -ben és a sorozatban Zenit, Szpartak, CSZKA elleni meccseken edzett együttes néz szembe egy halomra leigázott nudli csapatokat legyőző másodosztályú listavezetővel szemben. Véleményem szerint ez egy óriási ugrás, teljesen más dimenzió, mindezt jövőre is érzékelhetik a szamarai srácok, de szerdán megkapják az első ízelítőt a fővárosból címezve. Tippem: 2-1 -es Lokomotív győzelem és egyben kupagyőzelem.

Krylya Sovetov Samara - Lokomotiv Moszkva: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp