Az Atalanta az előző fordulóban a már kiesett Parma otthonában úgy játszott, ahogy kellett: az első félidő elején gyorsan megszerezte a vezetést, aztán ráült kicsit az eredményre, amíg a Parma kipörgi magát, majd miután ez megtörtént, átszaladtak rajtuk. Végül 5-2-re nyertek, és ami különösen fontos volt, hogy Luis Muriel a Sassuolo mérkőzésen kihagyott büntetője után újra jól játszott, két gólt lőtt, lelkileg rendben van. A csapat pihent, jó formában van, ugyanúgy, ahogy a tavalyi évben. Gasperini mester jól ütemezte a formájukat, én az utolsó három mérkőzésre nem látok problémákat a rájuk való fogadásban.

Még úgy sem, hogy a Benevento elméletileg most élethalál harcban van a bennmaradásért. Olvastam pár cikket arról, hogy Pippo Inzaghi edző helye megkérdőjeleződött, és már mondogatják az utódját is, de nem akarok hülyeségeket írni. A Benevento elég jelentős formahanyatláson ment keresztül, kizárólag a Juventust tudták legyőzni idegenben az utolsó 20 mérkőzésükön. Ha így folytatják, akkor ők lesznek a harmadik kieső csapat, ennek én elég nagy valószínűségét látom.

Azon gondolkodtam, hogy van-e veszély a hazai csapat nyeretésében? Nem látom annak. Nagyon alacsony a szorzója, önmagában ez kevés. Félidei vezetés vagy ázsiai hendi? 1.50 az 1/1, míg a -1,5 AH 1.48, nekem egyik sem éri meg. Látok bennük veszélyt. Azonban elnézve a Beneveto kamikáze játékát az utóbbi időben, lehet hogy inkább gólokra kellene menni. Első félidő over 1,5 vagy meccs over 3,5 a lehetőség, mindkettő jónak néz ki. 1.65 a legalább négy gól, míg az első félidős kettő gól 1.72. A januári meccsükön nem volt meg az első félidős két gól, továbbá az Atalanta előző meccsén sem, ezért én azt neccesebbnek gondolom, mint a négy gólt a végén. Nálam tehát ez a nyerő lehetőség, a Benevento és az Atalanta utolsó 10 mérkőzéséből hatszor összejött a négy gól.

Atalanta - Benevento: Gólok száma - Felett/alatt tipp