Folytatódik a versenyfutás a 2020/21-es LaLiga szezon bajnoki címérért. Az Atletico Madrid van a legjobb helyzetben a dobogósok közül, ha hozza mindkét hátra lévő meccsét, akkor bajnok. Márpedig szerintem hozza, és ha megnézem a dobogósokat, leginkább a 'tico bajnoki matéria most.

A hétközi fordulóban nagyon impresszíven kezdett, pár perc alatt a Sociedad kapujára küldött hat bombát, és az első 30 percben igazából nem volt más csapat a pályán. Lőtt két gólt a 'tico, de aki látta azt a meccset, az jól tudja, hogy 5-6 dugó is bőven benne volt. 2-0 után elöl elfogyott a koncentráció, pedig 4-5 alkalommal nagyon komoly góllal kecsegtető kontrát futtatott végig az Atleti, csak hát elrontotta a befejezést, vagy a kulcspassz nem jött össze.

Rendkívül, gyors, energikus, dinamikus volt az Atleti, ilyesmit sem a Barcától, sem a Real Madridtól nem láttunk. Tudják jól Carrascóék, hogy ezt a két találkozót kell megnyerni, ami hátra van, és megvan a bajnoki cím. Elöl mindenki bevethető, és ha azt nézem, milyen meccseket láttam az Osasunától mostanában, hát nem zárom ki, hogy ez a tipp 25-30 perc alatt lejön.

Az Osasuna már letudta az idényt, hatalmas biztonságban van a 11. helyen. Az utolsó 4 meccsén minimum két gólt benyelt, de nem nagyon izgatta őket. Arrasate már a jövőt építi, próbálja felhozni Chimy Avilát, berakosgat olyan játékosokat, akik kevesebb játékpercet kaptak, de látni Aridanéékon, hogy totál máshol járnak fejben, mint 5-6 héttel korábban. Az Osasuna pl. a levegőben totál sebezhetővé vált, rengeteg fejesgólt kap, ami egyértelmű koncentrációs probléma. Talán még Suarez is lő majd gólt, de még azt is elbírja a tipp, a megint vakon lesz, hisz Correa, Saul, Carrasco és Llorente igencsak pörög. Ha az Osasuna nem kapja össze magát, és belemegy egy ilyen csak focizzunk egy jót játékba, lehet itt egy 5-1, 6-1 körüli végeredmény, mert a 'tico a Sociedad ellen is rengeteg helyzetet dolgozott ki, kis szerencsével, egy élesebb Suarezzel ott is lehetett volna 3-4 Atleti-gól. Szerintem a 'tico addig pörögni fog, amíg 2-3 gólt be nem kotor. A tuti tipp az Atleti 1,5 over, de rizikót vállalok, és a min. 3 Atleti-gólra megyek. De mondom, az igazán komoly zsetont én is az 1,5 overre rakom. A 'tico még nagyon éles, az Osasuna már erre az idegenbeli meccsre már aligha pörög fel.

Atlético Madrid - Osasuna: Atlético Madrid által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp