Estorili Challenger torna, már a harmadik ebben az évben, köszönhetően a globális válságnak és a praktikusság szem előtt tartása végett.

Az első körben két argentint is összesorsoltak, akik korántsincsenek csúcsformában, messze vannak a legjobbjuktól, én most abba az irányba mentem el, hogy ki van inkább lelkileg méllyebben és ki nyomhatja magát a görcsösség határára.

Leonardo Mayer képes ATP tornákat nyerni, de anno 10 éve képes volt a veterán Mustertől is kikapni, persze ez már történelem ... Ki ne emlékezne az argentín hamburgi ATP győzelmére, ahol a kisgyermekével és feleségével ünnepelt.

Mayer konzekvens teniszt játszik, egy kezes fonákokkal operál és képesegyenletesen játszani, nem borul el. Idén már bíztatóbb győzelmei is akadtak, elég csak év elejéről Musetti legyőzéséről beszélni, de az elmúlt hetekben Ferreira Silvát és McDonaldot is elkapta, ami jó ajánlólevél a Roland Garros előtt.

Mindez honfitársára nem igaz. Londero 2018 és 2019 -ben futotta a legjobbját, de a tavalyi év nála is betett és a törés után elvesztette a fonalat és csak keresi önmagát. Idén két győzelem és 11 vereség a számlálóján, elveszett kontroll és könnyen begőzölő aggyal játszik Londero. A salakon nem túl izmos Mischa Zverevet kapta el, majd a cagliari -i döntő után kipukkadó, illetve fáradtnak tűnő Györe Lászlót kapta el, de semmi több.

Két a helyes utat kereső honfitárs összecsapásán az egyenletesebb teniszre képes idősebbik gaucho sikerét várom, az oddsok esni fognak, aki velem tart az minél előbb rakja meg!

Mayer, Leonardo - Londero, Juan Ignacio: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp