Nem kell nagyon messzire menni, hogy találjunk egymás elleni meccset a két csapatnál, ugyanis az FA kupa döntőt játszó két csapat az angol bajnokság utolsó előtti fordulójában találkozik egymással egy rendkívül fontos meccsen. A meccs tétje egyértelműen a BL indulást biztosító helyek megszerzése, ebben a versenyben pedig jelenleg a Leicester van helyzeti előnyben. Két nagyon kemény meccsük van hátra, ahol valószínűleg 4 pontot kellene szerezniük a BL helyért. 2 pontra van tőlük ugyanis jelenlegi ellenfelük, míg 3-ra az utolsó két fordulóban két verhető ellenféllel találkozó Liverpool csapata.

A szezon során megmutatta a Leicester, hogy nagyon komolyan kell venni őket, megnyerték az FA kupát, ami hatalmas teljesítmény és kiharcolhatják a BL indulást is.

A BL-döntőbe jutás után kisebb lejtmenetben van Tuchel csapata, lendületből még megverték a Cityt a bajnokságban, viszont azóta két 0:1-es vereséget szenvedtek el. Otthon, az Arsenal elleni pontvesztés sokba kerülhet a kékeknek, ha ma nem nyerik meg ezt a mérkőzést.

Mindkét oldalon teljes kerettel vághatnak neki a csapatok a meccsnek és valami hasonló végkifejletre számítok, mint hétvégén a kupadöntőben. Brusztolós, kemény meccset várok, ahol mindkét csapatnak sok vesztenivalója van. Pont ezért nem várok gólparádét, a Chelsea egyébként is inkább a védekezésre helyezi a hangsúlyt Tuchel érkezése óta, míg a Leicester is képes keményen védekezve nullára hozni meccseket. Maximum 1-2 gólt várok, de óvatosra veszem a figurát és inkább ázsiai gólokban gondolkodok.

Chelsea - Leicester City: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp