Első ránézésre ez a tipp ugrott be a meccsel kapcsolatban, igaz egy kupadöntőről lévén szó, nem biztos, hogy sok gólt fogunk látni, de az Atalantában mindig benne vannak a gólok, míg a Juve nem futott túl fényes szezont és bőven kaphatnak kettőt Zapataéktól.

Magabiztosan jutottak el a bergamoiak a döntőbe, mind a Lazionak, mind a Nápolynak gurítottak egy hármast és én ma sem látom, hogy ez ne következhetne be. Támadásban évek óta rendben van a csapat, kellő merítési lehetősége is van az edzőnek elől, Zapata klasszikus erőcsatárként felállt védelem ellen is bármikor villanhat, de Muriel vagy Ilicic is bevethető a támadósorban. Szeret a Juve ellen játszani az Atalanta, ugyanis az utolsó három meccsükön nem kaptak ki, legutóbb pedig 1:0-ra győzték le a zebrákat.

Nincs túl fényes éve Pirlo gárdájának, ha igazak a hírek és tényleg összeszedték CR sportkocsijait a portugál szállítócégtől, akkor Roni lába is eléggé kilóg a csapatból és igazából az egész szezon egy semmilyen volt. Minőségben sincs meg a csapat ahhoz, hogy akár nemzetközi, akár hazai szinten féljenek tőlük a riválisok, egy Atalanta végképp nem fog berosálni ellenük. Alex Sandro játékára nem számíthatnak eltiltás miatt. A Juvenak igazából egy párharca volt, az Inter ellen ahol kicsit meg kellett izzadniuk, de a döntő komoly erőpróba lehet nekik.

Összeszedettebb és motiváltabb csapatnak gondolom jelenleg az Atalantát és azért a nagyobb csapatok idén bőven tudtak két gólt rúgni a zebráknak. Lehet, hogy egy langyos bunkerfocis 0:0 lesz, de ilyen oddson szerintem be kell próbálni azt a két "hazai" gólt.

Atalanta - Juventus: Atalanta által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp