A Roland Garros második fordulójában igazi nagyágyúk csapnak össze a szerb Krajinovic és John Isner személyében. Nem lep meg senkit vélhetően ha azt állítjuk ezen a meccsen az adogatások jutnak főszerephez és nagyon kevés break és egyáltalán break labda lesz a meccsen..

Krajinovic nincs élete formájában. Messze elmarad a teljesítménye így közel a 30hoz mondjuk a 2014-ben nyújtotthoz képest ahol sorban nyerte a tornákat szám szerint ötször emelhette magasba a trófeát. Idei mérlege 9-8, szemcsés borításon pedig 5-5. A felkészülési tornák sem jöttek össze neki, első körös búcsút jelentett neki a Nishioka elleni ütközet Madridban, majd FAA ellen is ugyanezt élhette át Rómában azzal a különbséggel hogy legalább szettet tudott fogni a szerb. Azt viszont nem lehet elvenni tőle mint ahogy Isnertől sem hogy remekül adogat. Ezt az első fordulóban kamatoztatni is tudta mikor Marterert három szettben intézte el úgy hogy az első szervái mögött több mint 85%ban nyerte a pontokat és csupán kétszer volt lehetősége a németnek a breakre.

Isner bár fejlődött játékban, azért nem akkora kunszt hozni ellene az adogatójátékokat főleg ilyen szervával ami Filipnek van. Az amerikai adogatásai viszont a világelithez tartoznak, Madridban például négy meccsen 100 fölött szórt belőle és ezzel még Bautista, Rublev és sokáig Thiem sem tudta felvenni a versenyt. Nagyszerűen játszik az öreg, kihasználja az erősségeit és minden bizonnyal próbálja majd rövidítéseknél odatenni magát. Kizárt dolognak tartom hogy itt egyikük is simán tudna nyerni, végtelenül hosszú meccset várok(minimum 1-2 tiebreak), de ezt a határt még akár egy három szettes csatában is hozhatják szerencsés esetben.

Tipp: 3-2

Krajinovic, Filip - Isner, John: Játékok száma - Felett/alatt tipp