Mindig dilemma, hogy fogadjunk-e egy barátságos vagy felkészülési meccsre, és az is rendre kérdéses, melyik csapattól mit várjunk. akár kezdők terén, akár felállás terén, akár hozzáállás terén. Ami valószínű, hogy sem a walesi, sem a gall csapat nem most van a legélesebb állapotában, a játékosok megerőltető szezonon vannak túl, egyből beestek a válogatottba, ahol június 11-től újra teljesíteni kell majd. Ne vegyük el tőlük ezt a pár napot.

Érdekesség, hogy a francia válogatottnak ismét tagja lett Kareem Benzema, aki teljesítménye alapján mindenképp befér a rosterbe, viszont az elmúlt években már a balhék is elkerülték, szóval ja, ott a helye. Ő mindjárt egy jó érv is lehet a tipp mellett, mert az tuti hogy apait-anyait belead majd. De mindenki, aki pályára kerül. Ott lesz a hírek szerint Koundé is, aki a gall válogatottnak is erőssége lehet. azért pár belső védő kikopott az elmúlt egy-két évben, Lenglet és Varane a Barcában és Madridban inkább a bakikról volt híres idén, Koundé pedig arról, hogy a védekezés mellett azért gólokat is képes szerezni, megindulásai élményszámba mennek, és még remekül is fejel. De aki olvas a sorok között, ugye a Varene és Lenglet bakik azért most is jöhetnek, ha pályáéra kerülnek.

Wales-nél kezdhet a vezér, G. Bale, aki a válogatottban nem szokott alibizni, klubcsapataival ellentétben. Ő azért még mindig képes mutatni ezt-azt, ha van kedve focizni. James is egy rendkívül gyors spíler, lépes lehet levenni egy-egyben a védőjét, egy nem 100%-osan koncentráló gall csapatot meg lehet lepni.

Egyébként utolsó 10 hazai meccsén a francia csapat 8-szor kapott minimum egyet. Megúszta Andorra ellen, ami azért nem hír, és a portugálok ellen,d e kapott gólt pl. Moldova ellen is, vagy emlékezhetünk rá, a finnek 2-őt is vágtak, és nyertek a franciák ellen. Nem hiszem, hogy nem lesznek kihagyások már az első 45 percben, edzőtáborból érkezve itt nem az eredmény a fontos, ezért pl. egy-egy kapott gól csak arra jó, hogy majd az Eb-n jobban koncentráljon a válogatott.

Franciaország - Wales: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp