Bár ne lenne igazam de szerintem itt mészárlás lesz. Portugália nagyon erősnek tűnik, címvédőként érkezett az EB-re. Oké hogy Budapesten rendezik a meccset és szinte telt ház előtt, ami egyfajta előnyt jelenthet számunkra de ez még mindig nagyon eltörpül a két csapat közötti óriási különbség végett. Az öt évvel ezelőtti 3:3-as világraszóló meccset is szeretnék felejtetni Cristianoék, na meg egy ilyen halálcsoportba aki minket nem győz le az óriási hátrányba kerülhet és könnyen búcsúzhat is a csoportból ami nagy blama lenne Fernando Santos csapatától.

Nincs Dzudzsi (na jó ez csak jó nekünk), de Szoboszlai és Kalmár hiányában lesz bizony gond a középpályán és támadásépítésben. Szalai verekszik majd egy jót Pepevel, de hogy hogyan leszünk veszélyesek egyáltalán a portugál kapura az nehéz kérdés. Talán egy pontrúgás, ami esélyt jelenthet maximum. A Portugál csapat ezzel szemben hemzseg a sztároktól. Minden csapatrészen világsztárok a spanyol, olasz, francia, angol bajnokság legjobb csapataiból. Bruno Fernandes piszkosul jó formában, de Jota, Joao Felix és persze az elmúlt meccsünkön két gólt szerző Cristiano Ronaldo nevét is érdemes külön kiemelni aki valószínűleg ma nem fog csárdás járni mérgében.

Hozzáteszem az előző Európa Bajnokságon is persze portugál sikert várt mindenki (ahogy én is) de hogy kétszer egymás után csodát tudnánk tenni? Nem hiszem. Nagy érvágás volt az említett játékosaink hiánya, hiába van egy Szalaink, Gulánk és Orbánunk ez most nagyon kevés lesz.

Tipp: Mindkét félidőben gólt lő Portugália amivel nyeri is a félidőket mivel mi nem találunk be.

Magyarország - Portugália: A Portugália nyeri mind a két félidõt - Igen/Nem tipp