Újra itt vagyunk az Európa-bajnokságon. Remek érzés megint átélni a készülődés a büszkeség pillanatait. Ami 2016 -ban sikerült, óriási tett, csoportelsőség a portugál, izlandi, osztrák csoportban most már az irányított sorsolásnál eldőlt, hogy nem ismétlődhet meg. A kegyetlen francia, német, portugál trió mellett reális esélye nem lehet a magyar fiúknak (bárcsal kaptunk volna egy portugál, ukrán, osztrák hármast). Amit megtehetnek azt meg is tettek Portugália ellen, nagy leklesedéssel, hősies küzdelemben, majdnem meglett a pont, sőt Schön lesgóljánál azt is elhihettük 2 másodperc erejéig, hogy nyerhetünk, ám fortuna a végén kegyetlenül arconvágott minket egy 0-3 -al, pedig a fiúk tényleg nem érdemelték meg ezt ennyi brusztolás, kemény meccs után.

Ahogy manapság mondani szokás, felkell nézni és menni tovább ...

Hát nem lesz könnyebb a következő sem, sőt a legnehezebb. Az Európa-bajnokság címvédője után a regnáló világbajnok érkezik a Puskás Arénába ellenfélül.

A franciák a németek ellen Münchenben is végig domináltak, csak a VAR mentette meg a germánokat a kiütéses vereségtől. Mbappe, Griezmann, Benzema és a többiek könnyedén szelték át szélen megbontva a németeket, mint kés a vajon.

Ilyen nyomás alá kerülnek a magyar válogatott tagjai is és tartok tőle most 84. percig nem fogjuk bírni.

A Rossi csapat abban biztosak lehetünk szombaton is hősként fog harcolni, de a világbajnok ellen nem lesz sztégyen tanulni, kellenek nekünk ezek a meccsek a fejlődéshez.

A franciák a portugálok 3-0 -ás sikere után a gólkülönbséget is nézhetik és itt reálisan 2-3 gólt közé tesznek majd. Tippem: 0-2 vagy 1-3.

Kicsi álmot beleszőve, talán Müchenben érhetünk el valamit ... hátha ... ha ez sikerült a macedónoknak Vb-selejtezőn.

Magyarország - Franciaország: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp