Nagyon rossz érzésem van a meccsel kapcsolatban. Vannak olyan nemzeti csapatok, akik ellen nem tudunk játszani, és vannak olyanok, akik ellen megtanultunk már. Például a svédek, portugálok utóbbi kategóriába tartoznak. De a franciák ellen 16 éve nem játszottunk, egyszerűen nem értjük őket. Sokkal veszélyesebb csapat a francia ránk nézve, mint bármely másik az EB-n.

Olvastam egy celeb-tippversenyt, amiben benne van Marco Rossi kapitány is. Mit tippelt ő erre a mérkőzésre? 1-1-et. Milyen az, hogy a kapitány úgy megy ki a meccsünkre, megelégszik a döntetlennel! Még akkor is a győzelmünket kell mondania, ha semmi esélyünk sincs. Nem lehet pályára küldeni egy ilyen csapat ellen a mieinket úgy, hogy húzzuk ki. A portugálok nagyképűek voltak, Cristiano Ronaldo olyan szarul játszott, hogy félidőben lekaptam volna, és ezen a két gólja sem változtat. Egy 35 éves sztár helyett most kapunk egy huszonéves sztárt Mbappe személyében, aki sokkal gyorsabb és szeszélyesebb. Ki fogja őt levédekezni? Bolla vagy Lovrencsics? Ugye ez vicc? Mert hiába bánik el Willi Orban Benzemával, Szalai Attila pedig Griezmannal, egyszerűen Mbappéra nincs ellenszerünk.

-Féltem a csapatot egy nagy vereségtől, A portugál csapat nem volt túl kreatív, mert azt hitték, könnyen meglesz a meccs. A franciák viszont látták azt a meccset és tudják, hogy a magyarok össze tudják kapni magukat, ezért nem fognak tompán kezdeni. A németek ellen is megvolt a dinamikája a csapatuknak, ezt most sem várhatjuk másképp.

Ne felejtsük; a franciáknak Németországban lőttek egy gólt és két lesgólt. Magyarországon a magyaroknak ez a szám simán összejöhet megint. Ha ezt a meccset nagyon megnyerik, csoportelsők lesznek és a portugálok ellen már mehet a szalonremi. De ma még odapakolják nekünk. Három gól sajnos elvárás tőlük most is, mint a portugáloktól.

Magyarország - Franciaország: Franciaország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp