Ráklikkelve az eredmenyek.com-on erre a párharcra azt látom, hogy a spanyolok általában kivégzik a lengyeleket. Jó, tétmeccsük mondjuk '59-ben volt utoljára, ami azért engem arcul csapott. Hogy a fenébe nem akadta egymásba? Barátságos meccsük 2010-ben volt, azt a spanyol armada 6-0-lal lehozta.

A 2020-as Eb első meccsén, ami ugye 2021-re csúszott a spanyolok csak 0-0-t játszottak a svédek ellen, pedig nem játszottak rosszul. Még azt sem lehet mondani, hogy túl meddő lett volna a mezőnyfölény, egyszerűen nem rúgtak be semmit. Ettől függetlenül nekem tetszett a spanyol játéka és hozzáállása, de hiába űzték-hajtották, az olyan este volt, ahol semmi sem jött össze, sőt aki emlékszik tudja, hogy pl. Bergnek si volt bika helyzete Isak passza után, csak hát azért a sors nem volt olyan kegyetlen a hispánokkal, hogy az iksz is elússzon.

Én meginit azt várom a spanyoloktól, hogy all int nyomnak, beleadnak mindent, csak most szerencséjük is lesz. Talán Morata helyett Moreno kezd, biztos lesz pár változtatás, bő a keret, már csak a fáradtsági faktor miatt is érdemes lesz/lehet belenyúlni.

Simán lehet ez olyan este, ahol most minden sül a spanyoloknak. Az is számítani fog, hogy amíg Lewandowskiék a lengyel-szlovák meccset Szentpéterváron játszották, addig ezt Sevilában fogják, más hőmérséklet, más klíma, minden más, az ellenfél is más. Egyébként pedig a lengyel együttes nekem kellemetlen meglepetés volt, én azt hittem, lazán verik Szlovákiát, de ehelyett lazán kaptak ki.

Én azt hiszem, hogy a hispán együttes ha megint úgy áll hozzá, mint a svédek ellen, és nem lesz rest lőni, lesz kis szerencséje, akkor jöhet 3 gól. Kicsit ilyen magyar-portugált is el tudok képzelni, hogy sokáig húzzák a lengyel barátaink, de ha egyet benyelnek, akkor jöhet a többi is. Tényleg mi is bizonyítottuk, hogy elég 8-10 perc koncentrációhiány, a nagyok egyből büntetnek.

De mondom, ez a polák együttes már a szlovákok ellen is tompa volt, engem nem lepne meg, ha most egy ordas pofonba szaladnának

Spanyolország - Lengyelország: Spanyolország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp