Az kemény, hogy ebben a gyógyegér csoportban két kör után a spanyol együttes nem áll továbbjutást érő helyen. A svédek kibekkelték a remit, aztán a második meccsen sem sikerült nyernie a spanyol csapatnak. Moreno elhibázta a büntetőt, már amikor letette, lehetett látni rajta, hogy ebbű' baj lesz. Na sebaj, van még egy patron a tárban.

Az ellenfél Szlovákia, amely meglepetésre legyőzte a lengyel együttest, aztán a svédektől 1-0-ra kikapott. Pocsék a svéd együttes, totál homály az a társaság, bravúr volt tőlük kikapni, de sikerült. Szlovákia szerintem erősebb, mint várták sokan, legalábbis én három tükörsima zakót jósoltam Hamsikéknak, de nem annyira rosszak. Persze a spanyol armada más kategória. Kiváló játékosok, sajna a vezér hiányzik, Ramos nagyon kéne, hogy tartást adjon, pályán és pályán kívül is vezér, de hát ő nincs. Koke lehetne valami vezér-féle, de ő nem Ramos.

Helyzetek vannak, az akarást látni, nem is annyira meddő a spanyol fölény olyan értelemben, hogy csak passzolgatnak, és nem lőnek, egyszerűen nem nagyon megy be semmi.

Ettől függetlenül kizártnak tartom, hogy ebben a csoportban a hispánok győzelem nélkül zárnak. Számíthat, hogy Luis Enriquének azért bővebb, minőségibb a kerete, és az is, hogy a harmadik meccsüket is Sevillában játsszák. Spanyol földön Szlovák válogatott így önálló államként még nem nyert meccset és nem most fogja elkezdeni. Az pedig kizárt, hogy megint olyan pechje legyen a spanyoloknak, hogy pár lövés ne akadjon be, vagy valamelyik szlovákról ne vágódjon saját kapujába a laszti. Sajna a spanyol siker önmagában nem ér 1.30-at, így egy -1-es AH-val spékelem meg a tippem. Ha végre kijön a lépés Moratáéknál, 2-3 biztosan lesz közte.

Szlovákia - Spanyolország: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp