Bevallom megnéztem, és láttam, hogy született már két előzetes erre a találkozóra. Azt is bevvalom, hogy egyiket sem olvastam el, szóval simán benne van, hogy amit most leírok, azokat a dolgokat előttem már ketten is leírták. Szóval senkit nem fárasztanék, de ez a guru nevű játék egyszerre verseny és közszolgálat, én pedig egyszerre játszok és szolgálok, íme a tippem, ami csöppet sem meglepő: Döntetlen

Döntetlen, ami mindkét együttes számára továbbjutást ér! Méghozzá akárhogy számolom, biztos továbbjutást. Svájc például hiába nyert 3-1-re a törökök ellen, és lett így 3. a csoportjában, a gólkülönbsége -1-es 4 pont mellett. Itt, ha e két csapat remizik, akkor a gólkülönbség marad 0, ezzel Svájcot máris előzi a 4 pontos harmadikak közül. Aztán van még minimum két kesze-kusza csoport, ahol a 3. helyezett vagy 3 pontos lesz, vagy ha 4 pontos lesz, akkor is rosszabb gólkülönbséggel.

Ez a két együttes ha belemenne egy nyílt meccsbe, akkor benne lenne a találkozóban, hogy ez egyik jól kikap, marad a három pont, a gólkülönbség mínuszba megy, így pedig ugrik a továbbjutás. Hát bolondok ők? Dehogy bolondok.

amit még nézegettem, hogy a 2. és 3. hely között sincs nagy különbség ami a továbbiakat illeti, mert mindenképp sztárcsapat jön szembe. A második az olaszokkal játszik, de már nem Rómában, hanem Londonban. Márpedig ki tudja, saját közönsége nélkül az olasz csapat mire menne/megy majd. A harmadik pedig játszhat valakivel a mi csoportunkból, vagy akár a spanyolokkal, szóval na, hát könnyű sorlás itt nincs, amiért mondjuk megérné küzdeni a győzelemért az ukrán és osztrák csapatnak.

Az én tippem, hogy mindkét szövetség felküldi a tartalékokat, hogy mozgassák át magukat. Mindkét együttes azokkal áll fel, akik eddig keveset játszottak, szóval mindenképp win-win-win szituáció lesz ez egy döntetlennel. Rengeteg ilyen helyzet volt már a történelemben, és bizony a csapatok nem szoktak a fair play-vel foglalkozni, győz a józan ész.

Ukrajna - Ausztria: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp