Jön az a meccs, amelyet talán a legjobban várunk/vártunk az egyenes kieséses szakaszban. Igazi klasszikus, egy Anglia-Németország az mindenképp csemege.

Bízom benne, hogy jó és látványos meccs lesz fordulatokkal, bár a 28-ai meccseket nehéz lesz fölülmúlni.

Anglia két felkészülési meccsén 1-0-át játszott, aztán jött a horvátok elleni 1-0-ás siker, a skótok elleni 0-0, majd a csehek elleni 1-0. Bevallom, a skótok elleni förtelem után azt hittem, hogy a csehek elleni meccset is lecsalják, de nem tehették, hazai pályán nyertek, és kiérdemelték a német csapatot. Ennyire hülye angol válogatott és stáb a világon nincs. A könnyebb út helyet intéztek maguknak egy német válogatottat a legjobb nyolc közé jutásért, hát szegény britek nagyon arcul lesznek csapva.

Azt nem tehetik meg, hogy defenzívek lesznek, mert csak otthon vannak, pedig az egyetlen esélyük lenne. Nézzük meg, a németek a gallokkal és velünk sem bírtak, mi és Pogbáék is a védekezésre alapoztak, és hoztak egy remit meg egy győzelmet. Portugália mert focizni a németek ellen, aztán kikapott 4-2-re.

Anglia eddigi teljesítménye értékelhetetlen, kb. a horvátok elleni meccse volt őszinte, a másik kettő egy vicc. Németországtól meg én személy szerint ezt vártam. Kiszámíthatatlanság, kiegyensúlyozatlanság, meg ilyesmi. Ebben a Nationalelfben minden benne van. A védekezése nem az igazi, valahogy nem állt össze, de lehet, ez a játékrendszer hibája. Anglia meg mostanában olyan csapattal nem játszott, int pl. a német, amely azért sokkal dominánsabb, mint a felkészülési ellenfelek, vagy a csoport-ellenfelek. Ennek a német csapatnak ha jó napja van, azért bárkinek hint 3-4 gólt.

Ahogy nézem, Londonban 18 Celsius fok várható, szóval a meleg kizárt, mármint az időjárást tekintve. Ideális fociidő, nézők, presztízs, hibázni képes védők, gólképes támadók, meg ugye az elmaradhatatlan öngólok... Ilyen szorzón ez nálam vállalható opció

Anglia - Németország: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp