Csalódást keltő szereplés a mieinktől ezen az Olimpián... ami talán nem teljesen meglepő, voltak azért ennek előjelei, de ezt hosszú lenne kibontani... na meg nem is a mi dolgunk. Ami tény, hogy sokan többet vártak ennél... Bevallom, én nem tartozom közéjük. Sajnos a lányok hiába ügyesek, valahogy ekkora tétmeccseken ezt nem tudják kihozni magukból... nagyon ez látszik jelenleg. Ráadásul Kovacsics is kivált az első meccset követően, akit én nem tartok extra játékosnak, de neki legalább megvan a rutinja, hogy jó döntéseket hozzon. Ezzel szemben bármilyen tehetséges is lehet mondjuk Klujber, vagy Háfra, sajnos ők rengeteg rossz döntést hoznak... Vámos Petra pedig rendkívül ügyes, de neki meg aztán végképp nincs nemzetközi tapasztalata... Valahogy most a szélsőink sem tudnak extrát nyújtani, illetve beállóból sem szórjuk meg az ellenfeleket... De a legnagyobb baj talán mégis a védekezéssel van.. három meccsen 100 kapott gól felett járunk... sajnos ott mennek be az ellenfelek, ahol akarnak... Nos ez tetszeni fog a spanyoloknak, ők ugyanis lendületből szeretnek betörni mielőbb a réseken, amiket az ellenfél hagy.... mi eddig nem kevés ilyen rést hagytunk...

Az valószínű, hogy Elek Gábor kicsit felhívja a figyelmet a védekezés részére is a játéknak, de meglepne, ha komoly változás jönne a negyedik meccsre.

A spanyolok egy Svédország elleni vereséget követően megverték a franciákat és a brazilokat is, most itt a lehetőség egy újabb sikerre lendületből. Igazából minden a magyarok ellen szól, ezért óvatos vagyok, de itt tényleg csoda kéne egy magyar bravúrhoz... Penáék az eddigi teljesítményüket ha hozzák, akkor könnyedén nyerik ezt a meccset.

Magyarország (n) - Spanyolország (n): Teljes játékidő - Mérkőzés tipp