Ennek a tippnek két gátja lehet. Lunde és Wester. Ennyi, s nem több.

A két együttes áll a csoport első és második helyén, mindkettő tovább is jutott. hogy hanyadik helyen, na az erősen kérdéses, és még nagyobb kérdés, hogy a keresztbe játszás során ki lesz az ellenfél. Ott a 'mi csoportunkban' ugyanis minden képlékeny még, és az utolsó kör utolsó meccséig változik majd az állás. Érdekesség pl. hogy az oroszok még nem is állnak továbbjutásra, a franciák csak a negyedik helyen, ott még sok minden változik. Taktikázni épp ezért nincs miért, de szerintem annyira nem is jellemző ez a két csapatra. Most meg nincs is értelme. Lendületben vannak, azt meg kár lenne megtörni. Hollandia Groot reaktiválása után hasít, ontják a gólokat, igaz, most találkoznak normális ellenféllel először. Viszont a gyors játék megvan, sok gólt lőnek, sokat is kapnak, hozzák az a szerethető holland kézit, ami kellemes a szemnek.

Norvégia azért ránk hozta a frászt párszor, pl. rám hozta az utolsó, Montenegró elleni meccsen, amikor 33,5 overt húztam rájuk. Temettem is a tippet a félidei 13-13 után, aztán a 2. félidőt úgy nyitották, hogy kis túlzással 10 perc alatt vetek 10 gólt Montenegróra. Mörk és Reisatd vezérletével 22 gólt dobtak egy félidő alatt Montenegrónak, amely azért alapvetően tud egyet s mást a védekezésről.

Az első félidőben a montenegrói kapus, aki ezúttal Nenezic volt, ihletett formában védett. Jött a szokásos norvég betegség is, ami itt Tokióban kapta el őket, azaz kegyetlen mennyiségű kapufát dobnak, szerintem ebben magasan elsők a tornán így látatlanban a második félidőben elmaradtak, jöttek a gólok.

Lüktető tempójú meccset várok, ahol azért 30 gól mindkét csapatban van. Kicsit az eredeti elképzelésemen, a perc/gól átlagon faragok, és az 57,5 overt küldöm játékba.

Norvégia (n) - Hollandia (n): Gólok száma - Felett/alatt tipp