Az atlantai kemény pályás torna döntőjében csap össze Brandon Nagashima és John Isner. A hazai publikum nagy örömére garantált az amerikai torna győzelem. Érdekes összecsapásnak nézünk elébe az egyszer biztos. Óriási korkülönbség van közöttük hiszen egyikük 19 éves még a másik már 36 éves. Döntőről lévén szó a kor itt egyértelműen Isner mellett szól. Egyszer találkoztak eddig nem is oly régen konkrétan 1 hete ahol Brandon örülhetett. Ez a vereség szerintem egyértelműen John malmára hajtja a vizet,mert most már tudja mire számíthat honfitársától.

A döntőhöz vezető út a fiatalabbik amerikai számára egyértelműen nehezebb volt ahol meglepetéseket is szolgáltatott,azzal hogy legyőzte Raonicot. Persze a kanadai teljesen formán kívül van,a történethez hozzá tartozik. Múlt héten is döntőt játszott,de láthattuk,hogy mennyire leblokkolt és csúnya zakóba beleszaladt Norrie ellen,két szett alatt négy játékot kapart össze. Fiatal teniszezőről beszélünk,de fizikálisan két hét alatt két döntőt játszani rendkívül megterhelő. Ezért alapesetben erőállapotban John fölé nőne,de az aktuális viszonyokat figyelembe véve még ez a kis előnye is oda van.

Isner is megküzdött a döntőbe kerüléséért hiszen három döntő szettes meccset nyert meg. Akár két tie breaket is el tudok képzelni ebben a fináléban abban pedig ilyen kulcs momentumokban elképzelhetetlennek tartom kis túlzással,hogy ne John nyerje. Sokat megélt és tapasztalt játékos aki hasonló kiélezett szituációk millióit átélte már. Ezért bármenyire is játszik jól majd Nagashima kétlem hogy képes lenne kezelni ezt a helyzetet. Hiszen láthattuk,hogy múlt héten is szétesett. A kétszeres bajnok nevét(Isner) a mai nap harmadszor is belevésik a győztesek névsorába.

Nakashima, Brandon - Isner, John: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp