Gondolkodtam, hogy a Norway -7,5-ös jendit rántsam be, vagy a Norway over 31.5-öt nevezzem, végül inkább utóbbi mellett döntöttem. Vicces lennék, ha azt írnám, hogy egy 33-32-es magyar sikerrel egy win-win szituba kerülnék. Vicces, csak nem őszinte.

Mert az őszinte véleményem az, hogy ha akarnak 40-et dobnak és 15-öt tesznek közé. Ez egy brutál erős norvég csapat, és nagyon éhesek a sikerre. Ezek nyerni jöttek, és nem lassítanak. Kb. 4 meccsüket láttam, és ja, voltak rosszabb első félidők, periódusok, amikor nem ment. Volt lassú kezdés, volt olyan, hogy 10 perc alatt 5 kapufát dobtak, aztán mégis rommá vertek mindenkit. Montenegró ellen tán egálról fordultak félidőben, és majdnem a második félidő első 10 percében 10 gólt raktak közé.

Jópáran játszottak Magyarországon, Kristiansen, Mörk, Solbergék, Oftedal, Brattset, biztos ismerik a lányaik sebezhető pontjait. Van jópár.

Pl. az eladott labdák, ipari mennyiségen termeljük őket. Herremék fogják vadászni a lötyögős átadásainkat. Lesz jópár leindítás, hisz a gyorsaság nem erényünk. Hogy is lenne, Tomori Zsuzsa, Zácsik Szani, nem a sebességük az erényük. Beállóink sokszor dísznek vannak, és ha nem az ikerek vezetnek, kb. a sporik is velük lesznek, mert jobban tisztelik őket. Az a dinamika, ami náluk megvan, nálunk sehol. Ahogy Mörk vagy Oftedal játszik, és akkor a keret mélysége? Náluk bejön egy Breistöl frissen. És 9-10 méterről olyan bombát küld kapura, mint Bodó Ricsi. Nálunk a védők kb a köldökét fogják vakarni, olyan magasságról tüzel. Vagy bejön irányítóban egy Tomac, nálunk ki jön be? Senki, mert nincs Vámosnak váltótársa. Ok, egy full ramaty spanyol csapatot vertünk, a svédek a fix csoportelsőségükkel sem törték össze magukat, de ha visszapörgetjük az időt, akkor az addig földön fetrengő oroszokat azért csak felhoztuk az élők közé, durr, 38 kapott gól.

Bíró Blani extra volt az elmúlt két meccsen, nagy szükség lesz a bravúrokra, mert ha Herremék nem bombázzák szét megint a kapufákat meccs elején, akkor közelebb leszünk a 40 kapott gólhoz, mint a 30-hoz. Az ötből három meccsük volt, ahol a 2. félidőben minimum 21-et lőttek, ismerve a keretünk 'mélységét', azt, hogy vélhetően semmi erőnk, tényleg csak abban bízhatunk, hogy Bíró mindent fog, vagy mindent megint kapufára lőnek. Így talán 10 alatt megússzuk... Talán.

Norvégia (n) - Magyarország (n): Norvégia (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp