Ha a tokiói sormintát követik a norvégok, akkor jó megszórják az oroszokat. Tudniillik egy relatíve rossz meccset mindig egy jobb követett az Olimpián, és ellenünk Norvégia játéka olyan moslék volt, amit malacaimnak sem adnék oda. Mindent elmond a játékukról, hogy nekünk is volt sanszuk úgy 50-52 percig a továbbjutásra, amikor is az izlandi mester bezavarta Lundét, a világ legjobb kapusa pedig meg valami 70%-ot hozott. Úgy vertek el simán, hogy mióta a női kézit követem, ennyire rosszak még nem voltak. Tompa, enervált csapat volt, szerintem bármilyen profik, bármekkora sztárok ezek a norvégok lebecsültek minket, nem tudtak erre a meccsre rápörögni. A 40. perc környékén írték ki a közvetítésben a statot, amikor is 16 eladott labdánál álltak. Magyarán valami 20 körül zárhattak,, de 40 perc alatt 16 turnover, az valami brutál. Igazi roncsderbi volt, el nem tudom képzelni, hogy nem kapják meg a fejmosást. Meg azt sem, hogy az oroszok ellen sem pörögnek fel, arrafelé van mit törleszteni, lásd Rió.

Nora Mörköt ennyire gyengén játszani sosem láttam, igazi amatőr volt ezen a meccsen, eladott labdák, rossz meglátások, csak a szélső felé lehúzta a labdát vagy ötször, hogy az a hatoson belül pattogott ki, Skograndék csak néztek rá, hogy 'mi van Nora, h*lye* vagy?! Azt sem nagyon értettem, Breistöl miért nem kapott pár percet, de végül is 4 góllal nyertek, más meg nem számít.

Amiben bízom, hogy eddig a norvégok gyengébb teljesítményét mindig jó követte. 39-35-37 a dobott gólok száma a 'páros' meccseken.

Oroszország ellen lehet gólt dobni, és totál érdekes, hogy a két vakond csapat, Magyarország és Spanyolország ellen kaptak 30 felett. Egy biztos, ha csak ennyi van Norvégiában, a bronz sem jön össze. Én viszont úgy vélem, minket egyszerűen lebecsültek. Úgy voltak vele, pár góllal biztos nyernek. E meccs után azért biztos megint összekapják magukat, aminek az oroszok ihatják meg a levét.

Norvégia (n) - Russia OC (n): Norvégia (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp