Mindkét együttes úgy készült a visszavágóra, hogy négy gólt szerezve győzedelmeskedett. A csapatok formáját tekintve nem nehéz kijelenteni, hogy a továbbjutás talán eldőlt, de a mérkőzés végeredménye azért kérdéses.

Az idei évre nagyon összeállt a PSV, a Galatasarayt hazai pályán 5-1-re győzték le, míg idegenben 2-1-re tudtak diadalmaskodni. Mind hazai pályán, mind idegenben igen acélosak, bár idegenben becsúszott idén egy-két vereség. Igaz, az még márciusban volt. A hétvégén hatalmas meglepetésre legyőzték 4-0-ra az Ajax együttesét a Holland Szuperkupában, méghozzá idegenben. Igaz, hogy volt egy kiállítás az Ajaxban, de a különbség akkor is túlzás. A szakértők már trónfosztásról beszélnek, talán visszatérhetnek a trónra.

A dán együttes hétvégén legyőzte a Vejle együttesét ugyan, de azt megelőzően két döntetlen a Celtic ellen. A bajnokságban is kikaptak hazai pályán az Odense együttesétől, így elég gyengén teljesítenek mostanában, túl sokat kivesz az együttesből a két frontos helytállás.

A PSV védelme nagyon egyben van, nagyon kevés gót kapnak, viszont sokat rúgnak. Talán nem a teljes első csapat fog pályára lépni, vagy több pihenőt kapnak, mint amúgy kapnának, hétvégén megkezdődik a holland élvonal is. Emiatt azt gondolom, hogy van esély a dánok góljára több okból is. Muszáj támadniuk a háromgólos hátrány okán, legalább egy gólra jók lehetnek. Idegenben talán sebezhetőbbek a hollandok, főleg ha olyanok játszanak, akiknek nincs annyi játékidő a lábában. Ha ez így lenne, akkor esélyes, hogy lennének sanszai a dánoknak a gólszerzésre, a hollandok pedig elég ha kontrára rendezkednek be, a gyors játékosaik révén sansszos, hogy kitudnának legalább egyet használni. Sima holland továbbjutást várok, ezt a 0-3 ellenére nem nehéz kijelenteni, azonban ez még lehet egy olyan találkozó, ahol lesz gólváltás.

FC Midtjylland - PSV Eindhoven: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp