A harmadik fordulóban méri össze tudását John Isner és Cristian Garin. Egymás elleni mérlegüket tekintve 2-0 Garin javára ami azért is furcsa,mert kemény pályán sikerült elérni ezt. Viszont elérkezett az idő,hogy végre revánsot vegyen az amerikai.

Több szempontból is Johnnak áll a zászló hiszen egyrészt kemény pályáról beszélünk ami egymás elleni mérleg ide vagy oda mindig felé billenti a mérleg nyelvét. Garin pedig abszolút salak specialista. Ékes bizonyítéka ennek,hogy a chilei mindössze kettő kemény pályás mérkőzést játszott a teljes szezonban,amik persze vereséggel végződtek. Az esélyeket tovább rontja Cristian számára,hogy salakon is nagyon gyenge formát mutat. A világranglistán 100-on kívül játékos is elverte a kedvenc borításán a múlt hónapban.

Ellenben ellenfele Mr.Adogatógép sokadig virágzását éli. Végigverte a mezőnyt Atlantában és újra elhódította a trófeát. Az,hogy ismét belelendült már májusban sejteni lehetett hiszen a leggyorsabb salakos pályán Madridban egészen az elődöntőig menetelt. A fenn említett tornagyőzelem kevesebb,mint két hete volt emiatt voltak félelmei hogy miképp sikerült a regeneráció. Ezeket a kételyeket viszont gyorsan eloszlatta azzal,hogy egyik másik kiváló salak specialistát Davidovich Fokinát nagyon sima két játszmába búcsúztatta az előző fordulóban. Pedig a spanyol nem az a tipikus egy borításos játékos,mint Garin. Az amerikai igazán elemében játszott,19 ászt ütött a meccsen. Emellett fantasztikus százalékban nyerte a pontokat az első adogatások mögött.

Isner adogatásaival szerintem képtelen lesz bármit is kezdeni a chilei. Mostanában a meccsein ráadásul Cristian rengeteget ront indokolatlanul ami kicsit sem fér bele egy ennyire magabiztos ellenféllel szemben. Bombaformában van John ezért egy nagyon sima győzelmet várok tőle.

Isner, John - Garin, Cristian: Szett hendikeppel - Hendikep tipp