Még nem szedték szét az oddsot, ezért gyorsan lecsapok rá, amíg 1.50 fölött van. Szerintem a Paks-Loki meccs mellett itt szakadhat szét a gólzsák a hétvégén.

A Zetének mindkét eddigi meccsét láttam. A Fehérvár ellen a futballra alkalmatlan pályán játszott a két csapat, így messzemenő következtetést nem lehet levonni az ott látottakból. Az azonban feltűnő volt, hogy a Zete harcos csapat lesz idén, és a kiesés ellen fognak küzdeni. Előre játékban tűrhetően produkálnak, viszont a védekezést évek óta nem tudja megoldani az aktuális edzői stáb. Demjén Patrik a kapus, aki tősgyökeres zalaegerszegi, de valljuk be, nem egy nagy kaliber. A védelemben a Bobál ikrek egyike, illetve Kálnoki-Kis próbált stabilitást adni, de hát ez valahogy soha nem ment nekik igazán.

Ami miatt elképzelhetetlennek tartom, hogy a Puskás ne lőjjön két gólt, hogy még ez a két sztenderd középhátvéd sem lesz, mivel mindkettőt kiállították a Mezőkövesd ellen. El nem tudom képzelni, hogy Waltner Róbert edző hogyan fogja megoldani ezt a szituációt. Olyan foghíjas lesz ez a védelem, annyira összeszokatlanul fognak mozogni, ami Demjént még jobban fogja zavarni, és még több bizonytalankodása lesz.

Aztán ott van az is, hogy a Puskás a Paks ellen megkapta a kegyelemdöfést is az 1-6 képében. Hornyák Zsoltról talán kiderült már mindenki előtt, hogy milyen fogalmatlan egy figura. Ráadásul ott is két védőt kikaptak piros lap miatt, a csapatkapitány jobbhátvéd Nagy Zsolt, illetve a másik sztenderd középhátvéd Joao Nunez is kihagyja a meccset. Tehát a vendég csapatban is lesz két hiányzó védőjátékos.

Mi ez, ha nem főnyeremény a gólok szempontjából? Szerintem minden verzióban lehet nyomatni az overeket, én azt választottam, hogy lesz legalább 3 találat, mert a vendégeknek az 1-6 után meg kell mutatniuk, mire képesek. Az Újpestnek is lőttek kettőt, a totál fogalmatlan Zetének is képesek lesznek erre, míg a Zete végre nyerni akar, és a három pontot bezsebelni, amire hazai pályán nagy lehetősége mutatkozik.

Zalaegerszegi TE - Puskás Akadémia: Gólok száma - Felett/alatt tipp