Számomra az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb meglepetést az szolgáltatta a múlt heti Európai Konferencia Liga -selejtezőjében, hogy az ír Bohemians legyőzte a görög PAOK együttesét. Minimális, 2-1-es előnyről várhatják a visszavágót, ahol nagyon nehéz dolguk lesz megőrizni az egy gólos előnyüket. A fogadóirodák szerint kb. semmi esélyük.

A PAOK együttese az előző szezont a második helyen zárta, ami azt jelentette számukra, hogy a harmadik számú nemzetközi kupasorozat selejtezőjében indulhatnak. A múlt heti forduló volt számukra az első, ennek okaként nem is teljesítettek még úgy, ahogy az elvárható tőlük. A felkészülés során találkoztak több holland együttessel, belgával és göröggel is. A PSV-től kikaptak, viszont a Feyenoordot legyőzték, ezért azt mondhatjuk, hogy összességében jól sikerült a felkészülésük, hiszen több győzelmet arattak, a PSV pedig szenzációs formába került az idei nyárra.

A vendég íreknél már megy a bajnokság, az együttes jeleneg a negyedik helyen áll 23 forduló után. Játékban vannak, illetve itt a kupában is több kört mentek már, de azt nem nehéz kijelenteni, hogy itt van nekik a vége. A Stjarnan és a Dudelange együttesét legyőzték, ami igazán szenzációs szereplés, de a PAOK már túl nagy falat lesz nekik. A görög 'óriásnál' olyan játékosok játszanak, mint például Kagawa vagy éppen Nelson Oliveira, illetve van több válogatott játékosuk is (marokkói, osztrák, szerb).

Nagyobb tapasztalattal rendelkeznek a görögök, akik a játékosaik egyéni villanásaiból is össze tudnak hozni egy-egy gólt, de szerintem itt ma kiütés lesz a vége. A múltheti vereség után felszívhatták magukat és szerintem meg sem állnak legalább négy gólig.

PAOK Thessaloniki - Bohemians Dublin: PAOK Thessaloniki által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp