Nagyon szoritottam a kolozsváriaknak a kedd esti Fradi meccs után, hátha összejön számukra is a bravúr, lehessen menni Kolozsvárra egy hatalmas "román"-magyar párharcra, de egy Slavianal gyengébb erőt képviselő Young Boys ellen sajnos nem jött össze a bravúr.

Tippemet igazából két lényeges dologra építem, egyik a selejtezőkkel járó, rengeteg utazás és plusz meccsek. Ezidő alatt megjárták Bosznia-Hercegovinát, Gibraltárt, és most utoljára kedden Svájcban voltak hivatalosak. Emellett már keményen dübörög a román bajnokság is ahol már az ötödik forduló fog következni.

Másik érvem a vendég hendi tippem mellé az a CFR idei mérkőzéseinek alakulása. Nem játszanak szép focit, eléggé szenvedős minden mérkőzésük, köszönhetően a dupla frontos menetelésnek, de eredményesek, minden meccsüket hozták eddig a román bajnokságban, egyedüli száz százalékos csapat, de meg kell jegyezni, hogy mindegyik mérkőzésen minimális, egy gólos győzelmekkel operálnak.

A Farul Constanta tavaly még Viitorul néven futott, ez Hagi akadémiájának a felnőtt kifutása (Puskás 2, annyi különbséggel, hogy itt nevelnek is játékosokat az első ligába), nyáron viszont az első és második ligás konstancai csapatok összeolvadtak és Farul Constanta néven folytatják a szereplésüket, immáron ismét Gheorghe Hagival a kispadon. Eddigi szezonkezdetükre nem lehet panasz, 4 meccsből 2 győzelem és 2 döntetlen a mérlegük, kevés gólos meccseket hoznak, támadójátékuk nem sziporkázik, de a védelmük nagyon stabil, 4 meccs alatt még gólt sem kaptak.

Nem várok egy izgalmas mérkőzést, ugyanakkor nem fog tudni minden meccset behúzni a CFR, ilyen hajtás mellett nem várható, hogy sorba nyerjék a meccseiket, jönni fog a pontvesztés a részükről, ha viszont ismét behúznák a szokásos egy gólos győzelmüket, még az is jó nekünk és zöld tippet eredményezne.

CFR Cluj - Farul Constanta: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp