Nehéz lenne megjósolni, hogy mi lesz ennek a találkozónak a végeredménye, de nekem nagyon tetszik ez a tipp.

Nagy húzás volt a Hertha részéről, hogy leigazolták Stevan Joveticet a Monacotól, így nálam a nyár egyik húzása Dárdai Herthájához köthető. Jó lehet a Selke-Jovetic-Lukebakio hármas, és akkor még nem írtam arról, hogy a kispadon ott van Piatek, Cunha vagy épp Boateng, Dilrosun és Darida. Pali megkapta azt az együttest, amivel eredményeket lehet elérni, biztos vagyok abban, hogy az első tízben fognak végezni.

Vannak jó játékosai a Kölnnek, de nálam ezen a talalkozón a Hertha a favorit. Jól sikerült a felkészülése a Kölnnek, de azt gondolom, a Jena elleni kupamérkőzés jól megmutatta azt, hogy vannak kivetnivalók jelenleg az együttesnél. Lőttek mindenhonnan, de a 44 kapuralövésből mindössze egy gólt tudtak szerezni.

Az előző szezonban oda-vissza gól nélküli döntetlent játszottak, majd azt megelőzően kiütéses vendégsiker mindkét alkalommal.

A legtöbb alkalommal megvolt a két Hertha gól, ma is ezt várom.

Mindkét együttes szerzett nagy skalpot a felkészülés során, de igazából amíg a Köln a Bayern C ellen játszott, addig a Hertha a Liverpool A-B ellen.

Abból gondolom, hogy legalább két gólt szerez a Hertha, mert erre a találkozóra az egy gól kevés lesz, ha valamelyik csapat meg akarja nyerni a mérkőzést. Ha minden úgy alakulna, ahogy várnám, akkor idén szórakoztató és eredményes Herthát láthatunk, ami az elmúlt pár évek után igazán felüdülés lenne velük szemben. Végre elfelejthetnénk azokat a mérkőzéseket, ami tavaly is volt, ami a biztos bentmaradáshoz kellett.

1. FC Köln - Hertha BSC: Hertha BSC által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp