A Cincinnatiben zajló ATP 1000-es torna első fordulójában méri össze tudását Cristian Garin és Tommy Paul. A hazai közönség előtt vajon képes lesz e érvényesíteni az esélyeket az amerikai?!

A selejtezőből végig verekedte magát a honi játékos. Érdekes,hogy nem adtak neki szabadkártyát pedig a múlt heti torontói menetelés akár indokolhatta is volna. A szervezők valószínűleg úgy voltak vele,hogy olyan kaliberű teniszező aki már képes egymaga is megugrani ezt a szintet. Úgy tűnik az esélyesség terhe nem igazán zavarja meg Tommyt,mert Kwont a selejtező első körében nagyon simán verte pedig kellemetlen ellenfél a koreai. Valamint ezt követően honfitársa Sandgren elleni összecsapás sem volt pedig egy könnyű menet,mert rengeteg adok kapok ment az első két szettben. A harmadik szettre viszont fókuszáltan állt a pályára Paul és ezt már simán hozta.

Garin keresi önmagát,de egyelőre egyáltalán nem találja. Ez a borítás soha nem tartozott az erősségei közé, azonban e mellé teljesen formán kívül érkezett meg a kemény pályás szezonra. Joggal mondhatjuk ezt hiszen borzasztó salak szezon után rögtön belekerült a gyors borítás mélyvizébe. Kemény pályán utoljára tavaly októberben sikerült mérkőzést nyernie ami nem sok pozitív előjellel kecsegtet számára a mai találkozóval kapcsolatban.

Az amerikai adogatásai elég szépen összeálltak augusztusra,mert a mutatók is ezt jelzik. Főleg az első adogatásiból nyert pontok a héten szépen mutatnak a neve mellett. Ügyes kezű srác,mert nem csak az a tipikus nagy adogató amerikai. A hálónál sem ijed meg és szép röptéket képes csinálni. A lábmunkája jobb a nagy amerikai adogatókhoz képest ezért kétlem,hogy problémát jelentene számára a chilei aki ezt a kis előnyt sem tudta a múlt héten Isner ellen kamatoztatni. Mind a forma mind a borítás valamint a hazai közönség is Tommy győzelmét vetíti előre.

Garin, Cristian - Paul, Tommy: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp