A héten végre a Serie A is elrajtol, így az olasz foci szerelmeseinek sem kell megcsalni a ligát, és lehet nézni a kedvenceket. Jó kis kiélezett bajnokságra számítok, sok fordulattal, mivel az Inter gyengült, a Juve sem annyira domináns, szóval vannak jó csapatok, de egy olyan sincs, amelyik felfelé kilóg.

Az Atalanta a korábbi években bizonyította, hogy mire képes. Képes a jó és közönségszórakoztató focira, mellette képes eredményes maradni. Folyamatosan harcolja ki a top4-es pozíciókat, és ezt nem olaszos célfocival teszi, hanem szórakoztató, gólra törő focival. Gaspereni csapata az előző két idényt 5-5 gólos meccsel kezdte, előtte 4 gólt vágott a nyitókörben, szóval nem szokása a rajtnál beragadni, jönnek a gólok főleg a lőtt oldalon, de azért a kapott oldalon is akad.

Gasperini mester maradt, a játékosok zöme maradt, így marad a filozófia és a játékrendszer, amely működik idények óta.

Ami a torinói csapatot illeti, félteni nem kell. Már ami a gólokat illeti, mert képesek lőni, és képesek kapni is. Az előző két idényben a két csapat egymás elleni meccsein nem kevesebb, mint 24 gól született, tehát átlagban 6 dugó. Általában jó kis adok kapok meccsek, de volt egy 7-0-ás Atalanta siker is, ahogy mondjuk a Torinót az előző idényben is az AC Milan is megcsapta 7-0-ra, kicsit ilyen Soton-betegség, néha-néha belenéznek egy óriási KO-ba.

Szezon eleje van, jó idő, még nézők is, nincs ok a görcsölésre. Az Atalanta mindenkivel képes overezni, jó nézni a csapat játékát, hisz tényleg kellemes a szemnek. Mindig igyekeznek az akciókat befejezni, és sokszor, amikor e csapatot nézzük, jövünk rá, mennyire egyszerű játék a foci. Az én tippem, hogy az Atalanta megint gólgazdag meccset játszik, ahogy az már hagyomány lett a Gasperini-érában

Torino - Atalanta: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp