Nincs mese, a Serie A egy jó bajnokság lett. Évek óta jobb és jobb, rengeteg a gól, sokkal emészthetőbbek a meccsek, mint mondjuk egy LaLigában. Sokkal több az olyan csapat, amely mer játszani, mint az, amelyik nem.

Az Inter bajnokságot nyert, de azóta történtek gondok. A kínaiak nem pumpálnak annyi pénzt, távozott Conte mester, Ericksen helyzetét ismerjük, eligazolt Lukaku, Hakimi, utóbbiért 60 millió eurót kaptak, az hihetetlen jó transfer volt, de a Lukakuért kapott zseton sem jött rosszul. Hakimi helyére jött Dumfries, nagyon gyors holland spíler, középen és hátul is tud játszani, gólok is vannak benne, a Serie A remek ugródeszka számára, ebben a bajnokságban csilloghat. Lukaku nincs, így azért nehezebb lesz Lautaro dolga is, de rossz csapat nem lett az Inter. Perisicnek is több lehetősége lesz a játékra, és felkészülési meccseken azért egész jól alakultak az Inter dolgai, szépen jöttek a gólok, Vidalékkal számolni kell.

A Genoa felkészülési meccsei között sem nagyon találni gólszegényt. Csupa-csupa 5-gólos találkozók, persze jobbára gyengébb csapatok ellen, mint lesz most az Inter.

Hihetetlen stat, de a két csapat utolsó 12 tétmeccséből egy olyan sem volt, ahol mindkét csapat betalált volna. Nem létezik, hogy ez nem szakad meg valamikor. Viszont az is tény, hogy az Inter mostanában egymaga meglövi a három dugót a Genoa ellen, 21-0 az előző hat meccsük gólaránya, tehát átlag három-null arányban nyer a Nerazzurri.

Viszont Inzaghi azért nem egy Conte, ami a foci védekezés részét illeti, emiatt is mondom azt, a Genoa és az Inter végre tolhat egy olyan bajnokit, ahol mindkét fél villan, és potyognak a gólok.

Inter - Genoa: Total Goals - Over/Under tipp