Az M4 Sport beharangózójában a vasárnapi meccseeket illették sok gólos várható bajnokiknak, ezen nevettem, nálam pont egy Mezőkövesd - Gyirmót és egy Újpest - MTK nem tartozik sok gólos várakozásúnak. Ezzel szemben inkább szombaton láthatunk gólözönöket, s a szokásos paksi fellépés már önmagában rengeteg góllal kecsegtet. Bognár Györgyék a fővárosba látogatnak, sokan kétkedtek a múlt héten, hogy a tikkasztó, töppedt meleg megfogja a labdarúgókat és lesz egy "szokatlan" kevés találatos Tolna megyei meccs, hát megint rácáfoltak és az eddig megszokott ki-ki meccset produkálták a zöld mezesek, belementek az adok kapokba aminek egy igazságosnak mondható döntetlen lett az eredménye a Loki ellenében.

A Budapest Honvéd gyatrán kezdte a szezont pont a debreceni legényeg kenték el a szájukat a nyitányon 1-4 -el, jött az MTK elleni 0-1, Újpesten meg örültek az első megszerzett pontnak is Horváth Ferencék. Nagyon kellene már az első siker a kispestieknek, nem lesz itt agyon taktikázás, tudjuk a Paks megy majd előre bőszen, de Kispest sem fogja a betonvédelmét előhúzni ebben a helyzetben. Itt az első gól megszerzése sem lesz különösebben döntő jelentőségű, a csapatok mennek majd előre bőszen a kilencven perc során.

Érdekesség, hogy 2020 -tól, az elmúlt négy Honvéd - Paks bajnokin rendre 2,5 gól alatt termeltek, kétszer 0-0, egyszer 1-1 illetve 2-0 -as paksi siker született. Ez a negatív gólcsendes sorozat mikor, ha nem most szakadna meg egy első győzelméért hajtó Honvéd és a gólkavalkádban úszó Paks szombat esti találkozóján.

Budapest Honvéd FC - Paksi SE: Gólok száma - Felett/alatt tipp